Dağdelen, Dikili’yi Salladı

İzmir’in Dikili ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkan adayı Ahmet Dağdelen’in Flamingo Saz Grubu eşliğinde düzenlediği miting Dikili’yi salladı.

Dağdelen, Dikili’yi Salladı

Başkan adayı Dağdelen, Dikili Yukarı Cami Kahvehanesi önünde gerçekleştirilen proje tanıtım mitingine Flamingo Saz Grubu ile katıldı.

Saz grubunun seslendirdiği eğlenceli şarkılar ile miting alanı adeta bayram yerine döndü.

Halkın yoğun katılım gösterdiği miting alanında kalabalığa seslenen Dağdelen, 30 Mart yerel seçimlerinde Dikili’de hizmet belediyeciliğinin iktidar olması için halkın desteğini ve oyunu istedi. Çandarlı Belediyesi’nde Dikili’de projesi dahi olmayan hizmetleri verdiklerini belirten Dağdelen, şunları söyledi:
“Çandarlı Belediyesi, Dikili’nin dörtte bir nüfusuna sahip bir yer. Çandarlı’da atıksu arıtma tesisini kurduk ve işlemden geçirilen atıksuları da tarımsal sulamada kullanıyoruz. Dikili’de arıtmanın projesi dahi yok. Dikili Belediyesi atıksuları denize bırakıyor. Bu nasıl bir belediyecilik anlayışı? Bu nasıl hizmet anlayışı? Biz, iktidar olunca akıl belediyesi kuracağız. Bizim insanımız ne istiyorsa onu yapacağız.”
Herkesin çağdaş bir ilçede oturması gerektiğini sözlerine ekleyen Dağdelen, “Dikili’de iktidar olduğumuz zaman çocuklarımız gül gibi bahçelerimizde oturacak, yemyeşil parklarımızda oynayacak. Başınızı eğmeyin! Biz, size hizmet vermeye geliyoruz. Demokratik ve planlı bir yönetim anlayışını Dikili Belediyesi’nde hayata geçirmeye geliyoruz. İnşa edeceğimiz yeni belediye binasında sizlere güler yüzle hizmet vereceğiz. Çalışanımız şeffaf olacak. ‘Bugün git, yarın gel.’ demeyeceğiz. Sorun değil, çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalışacağız” dedi.

Dağdelen, konuşmasının ardından meclis üyesi adaylarını halka tanıttı. Meclis üyesi adayları ile şeffaf ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışını Dikili’de hayata geçireceklerini belirten Dağdelen, 31 Mart günü el ele belediyeye yürüyeceklerini söyledi.

Dağdelen ve meclis üyeleri, mitingin bitmesine takiben kalabalığın tezahüratları ve alkışları eşliğinde ilçe seçim bürosu önüne kadar yürüyerek gövde gösterisi yaptı.
Kaynak: İHA