Başkan Tiryaki’ye Sevgi Dolu Mektuplar

Her hafta sonunu Altındağlı çocuklara ayıran Başkan Tiryaki, Cemil Meriç Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Tiryaki’ye Sevgi Dolu Mektuplar
Çocuklarla tanışmak ve sohbet etmek için Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Tiryaki’ye AK Parti Ankara Milletvekili Seyit Sertçelik de eşlik etti.
Başkan Tiryaki’yi sevgi gösterileriyle karşılayan Gençlik Merkezi üyesi öğrenciler, Başkan Tiryaki’yi yazdıkları mektuplarla sevindirdi. Duygularını kağıda döken Altındağlı çocuklar, Başkan Tiryaki’yi çiçek ve mektup yağmuruna tuttu.

“GELECEĞİ SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURMAYI AMAÇLIYORUZ”
Başkan Tiryaki, Altındağlı çocuklara birbirinden önemli tavsiyelerde bulunarak her evde mutlaka bir kütüphane bulunması gerektiğinin altını çizdi. Televizyona gerektiğinden fazla vakit ayrılmaması üzerinde duran Tiryaki, boş zamanların en faydalı şekilde değerlendirilmesini istedi. Başkan Tiryaki, gençlik merkezlerinin bu doğrultuda önemli bir faktör olduğunu da sözlerine ekledi. Geleceği sağlam temeller üzerine kurmak için çocukların sanatla ve edebiyatla buluşması gerektiğini ifade eden Tiryaki, ülke kalkınmasının ancak bu sayede gerçekleşeceğini vurguladı.

“BİR KİTAP, BİR ŞİİR ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRİR”
“Okuduğunuz bir kitapla, tanıştığınız bir şairle hayatınız olumlu yönde değişebilir. Hayatta başarılı olmak için okumak temel unsurdur.” diyen Başkan Tiryaki sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kitap okuma alışkanlığı kazanmanız şart. Ders kitaplarının dışında da kitap okuyun. Kitap ayırt etmeyin. Her alanda söz sahibi olmanız gerek. Kitap, sizin düşünce gücünüzü arttırır. Hayal dünyanızı genişletir. Sanatla, edebiyatla, sporla, bilimle uğraşın. Bu sayede kendinize, ailenize ve milletinize faydalı birer birey olabilirsiniz.”
Kaynak: İHA