Ağasarlılardan Başkan Karabalık'a Teşekkür

Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği yönetimini hafta sonu düzenlediği kahvaltı programına konuk ettiği Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ağasarlılardan Başkan Karabalık'a Teşekkür

Başkanlığını Mümin Karagöz’ün yaptığı ve Uzuntarla’da kurulu bulunan Kartepe Ağasar Dernek yönetimi hafta sonu dernek binasında üyeleriyle Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı kahvaltı programında bir araya getirdi. Başkan Karabalık’a verdiği hizmetlerden duydukları memnuniyeti teşekkür plaketi ile taçlandırma düşüncesinde olan dernek yönetiminin davetine Ziraat Bankası Kartepe Şube Müdürü Zeki Çıtlak, meclis üyeleri ve muhtarlar da eşlik etti. Ağasarlıların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programında teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, görev süresi içinde halkın beklenti ve isteklerine karşılık verecek bütün hizmetleri görmeye çalıştıklarını hatırlattı. Sahip olduğu değerlerle Kartepe’de sağlanan birlik ve beraberlikle oluşturulan Kartepelilik kültürüne destek veren ilçe halkına teşekkür eden Başkan Karabalık, “Aklınıza gelecek ne kadar hizmet varsa takip ettik el birliği ile yaptık. Hizmetler yapıldıkça sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu oldu. Bizler sizlerden memnunuz. Biz sevgimizi sizlere verdik çünkü biz halkımızı seviyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalıştık. Halkın derdi ile dertlenmek en önemlisiydi. Biz bunu yaptığımıza inanıyoruz” dedi.

Ağasar Dernek Başkanı Karagöz de, her zaman destek ve katkıları ile yanlarında olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı unutmayacaklarını belirttiği konuşmasında, “Kartepe İlçe olduğu günden itibaren herkesi kucaklayan yapıcı ve birleştirici davranışları, içten tutumu ve sevgi dolu yaklaşımları ile gönülleri fetheden başkanımızı biz de çok seviyoruz ve verdiği hizmetlerden dolayı kendisini hiç unutmayacağız. Kapımız her zaman kendisine açıktır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA