Bakan Yıldız Posof’ta Seçim Çalışmalarına Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Posof'un önemini çok iyi bildiklerini ve yapılması gereken her şeyin mutlaka yapılacağını söyledi.


Yıldız, Ardahan’ın Posof ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında partisince düzenlenen mitinge katıldı.

AK Parti Posof ilçe yönetimi tarafından davet edilen Yıldız, AK Parti Posof İlçe Belediye Başkan adayı Cahit Ulgar’ın seçim karargahını ziyaret ederek burada halka hitab etti.Ulgar, Bakan Yıldız’ın 2 bin 550 rakımlı Ulgar Dağı zirvesinde karşıladı. Bakan ve beraberindekiler ilçe merkezinde bekleyen yüzlerce araçla konvoy halinde ilçeye giriş yaptı.
İlçe meydanında düzenlenen açık hava mitinginde İlçe Başkanı Cahit Polatoğlu bir selamlama konuşması yaptı.

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, konuşmasında iktidarın geçen süreçte yaptığı hizmetleri anlattı. Atalay, Ulgar Dağı tünelinin ihalesinin tamamlandığı müjdesini verdi.

Otogar alanına sığmayan kalabalık evlerin balkonlarından konuşmaları dinlerken Bakan Yıldız’a yoğun ilgi gösterildi. Bakan Yıldız, 2550 rakımlı Ulgar Dağından eşini arayarak beraber bir daha Posof’u ziyaret edeceklerini söyledi.

Yıldız, Posof'un önemini çok iyi bildiklerini ve yapılması gereken her şeyin mutlaka yapılacağını belirterek, tünel müjdesinin ardından sınır kapısı ve yollar hakkında da kısa zamanda gerekli taleplerin yerine getirileceğini kaydetti.

Miting sonunda Bakan Yıldız’a kültür evinde yemek verildi.

Kaynak: İHA