İşıklar Gümrükçüoğlu'nu Bağrına Bastı

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim çalışmalarına Akçaabat’a bağlı Işıklar Beldesi’ni ziyaretle devam etti.

İşıklar Gümrükçüoğlu'nu Bağrına Bastı

Işıklar ziyaretinde Başkan Gümrükçüoğlu’na AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ve çok sayıda partili eşlik etti. Belde ziyaretlerinde esnafı ve vatandaşları tek tek gezen Başkan Gümrükçüoğlu yaklaşan seçimler için halktan destek istedi. Yanında getirdiği ‘Vizyon 2019’ kitapçığını vatandaşlara dağıtan Gümrükçüoğlu, “Vizyon 2019 ile yeni dönemde Trabzon’u dünya kenti yapacağız” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu’nu çok sıcak ve samimi karşılayan Işıklar halkı istikrar için Akçaabat ve Trabzon için desteğimiz sizinle” dedi.

AK Parti Işıklar seçim irtibat bürosu önünde vatandaşlara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Bizim Akçaabat’a karşı ayrı bir sevgimiz ayrı bir muhabbetimiz var. Tüm Trabzon’un belediye başkanı olmakla birlikte Akçaabat’ı her zaman farklı tutmuşuzdur. Biz her zaman halkımızı çok sevdik ve halkımızın memnuniyeti için çalıştık. Göreve gelmeden önce vermiş olduğumuz sözlerin ne kadarını yerine getirdiğimizi bugün yanımızda getirdiğimiz broşürle sizlere sunuyoruz. Halkımıza vermiş olduğumuz sözü tutmanın gönül rahatlığı içerisinde önümüzdeki dönem de ‘Vizyon 2019’ ile yapacaklarımız için sizlerden destek istiyoruz. Biz görev alanımız sadece Trabzon il sınırlarıdır demedik şehrin tümüne hizmet götürme gayreti içerisinde olduk. Gücümüz yettiği nispette ilçelerimize beldelerimize asfalt yardımında bulunduk. Artık büyükşehir olmamız hasebi ile tüm il sırları bizim sorumluluğumuz ve hizmet sahamız içerisine girmekte. Böylece Trabzon’umuzun en ücra köşesine dahi büyükşehrin gücü ile hizmet götürecek gelişmişlik açısından ilçelerimiz arasındaki farkı ortadan kaldıracağız” diye konuştu
Klasik belediye hizmetlerinin çok ötesine geçtiklerini söyleyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Akçaabat’ta vatandaşların gezip dinleneceği tek bir park yoktu. Göreve gelmemizle birlikte Akçaabatlı her şeyin en iyisine layıktır diyerek ilçemizi yeşille ve parklarla donattık. Akçaabat’a çok sayıda tesisi kazandırdık. Biz klasik belediyeciliğin dışına çıkarak şehre kimlik kazandırmaya çalıştık. Proje üretmek kolay iş önemli olan şehrin tümü ile imar planını hazırlamaktır. Biz Akçaabat’ımız için en iyi ve en güzel olan için çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla ilçemizi geleceğe taşımak adına şehrin gelişiminin önünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz hazırlıklarla Akçaabat’a henüz yerleşime açılmamış yerlerin yolunu yapıyor alt yapısını yapıyor ve yerleşime hazır hale getiriyoruz. Bu ileri görmekle şehrin geleceğini en doğru şekilde planlamakla olur” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA