'Başın Düşerse Dara İzmir’de Binali’yi Bayındır’da Kertiş’i Ara”

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve AK Parti Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Bayındır köylerini sırayla geziyorlar.

'Başın Düşerse Dara İzmir’de Binali’yi Bayındır’da Kertiş’i Ara”
Sabah namazıyla beraber yollara düşen AK Parti ekibi, kahvaltıda köylülerle bir araya geliyorlar.
Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ederken, sabah namazlarını her gün farklı bir köy camisinde eda ediyor. Sabah namazından sonra köylülerle kahvaltıda buluşan Başkan Kertiş; köyün ve köylünün sorunları üzerine sohbetler gerçekleştiriyor. Başkan Kertiş'in bu sabahki programına İzmir milletvekilli Ali Aşlık ve partililer de eşlik etti. Başkan Kertiş ve Ali Aşlık, Kızıloba köyündeki kahvaltının ardından sırasıyla; Sarıyurt, Kızılcaova, Furunlu, Çınardibi ve Osmanlar köylerini de beraber gezdiler.

Her gittikleri köyde sırayla esnaf ve kahvehaneleri gezen AK Partili ekip, hem köy sorunları hem de çiftçi sorunlarıyla ilgili vatandaşla sohbetler gerçekleştiriyorlar. Vekil Ali Aşlık; Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş'in memleketini seven ve disiplinli çalışan bir idareci olduğunu vurgulayarak "Allah nasip ederse 30 Mart Seçimlerinde İzmir'de Binali Yıldırım, Bayındır'da Mehmet Kertiş kazanırsa, Bayındır'ın istikrarını sürdüreceğini, İzmir'in ise hakkettiği hizmetlerine kavuşacağını müjdelemek istiyorum" dedi.

Başkan Kertiş değişen Büyükşehir Yasası'na göre Bayındır Belediyesi'ne bağlanacak olan köylerin tüm eksiklerinin seçimden sonra tez elden giderileceğini ifade ederek; "Ben bütün köylerimle her zaman ilgilendim, acı, tatlı günlerinde yanlarında oldum, ekmeğimizi bölüştük. Allah nasip ederse seçimlerden hemen sonra tüm köylerimizi gezip, köyün ileri gelenleriyle bir araya toplanıp ortak bir akılla bütün köylerimizin sorunlarını ve eksiklerini tamamlaya başlayacağım. Bütün köylerimizin; ulaşım, kanalizasyon, imar sorunları ivedilikle çözülecek. Hazırlanan tarım programlarıyla çiftçilerimizin ekonomik durumları gelişecek, memleketimizde istihdam artacaktır. Kısacası İzmir'de başın düşerse dara Binali'yi Bayındır'da Mehmet Kertiş'i ara derim." dedi.

Başkan Kertiş ve Milletvekili Ali Aşlık'ın köy gezileri programı önümüzdeki günlerde de devam edecek.
Kaynak: İHA