Mhp Taşköprü Seçim İrtibat Bürosunu Başeskioğlu Açtı

MHP Taşköprü seçim irtibat bürosu, İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu’nun katılımıyla açıldı.


Karasait Mahallesi Karasaid Cami karşısında bulunan seçim irtibat bürosu açılışına çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Burada bir konuşma yapan MHP Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hasan Altan, “16 yıllık belediye başkanlığım ve 4 yıllık milletvekilliğim döneminde zaman mevhumu tanımadan daima hemşehrilerimin hizmetinde oldum. Sorunları çözmeye, sevinçlerimizi paylaşmaya çalıştım. Zengin fakir ayrımı yapmadan insanlara yardım etmeyi kendime görev kabul ettim. Şimdi önümüzdeki hafta yapılacak olan yerel seçimlerde destek bekliyorum. Siz Taşköprülü hemşehrilerime hizmet etmek benim için en büyük mutluluk” dedi.

Programda son olarak konuşma yapan MHP Milletvekili Murat Başeskioğlu da, 25 yıl birlikte siyaset yaptığı Hasan Altan için destek istedi. Başeskioğlu, ”Burada bizi karşılayan tüm Taşköprülü hemşehrilerime teşekkür ederim. Biliyorsunuz 30 Mart seçimleri çok önemli. Bu süreçte birbirinizin gönlünü kırmayın, ülkede yeterinde kutuplaşma var. Bizim için her bir oyunuz çok kıymetli ve sorumluluk gerektiriyor. MHP olarak sizin evladınız olan birini çok değerli Hasan Altan’ı aday gösterdik. Şimdi burada Hasan Altan’ı size anlatmam yanlış olur, sizler onu çok iyi tanıyorsunuz. O bu işin duayeni. Belediye başkanlığını 3 dönem yaptı. Bu işi en iyi bilen O'dur.” diye konuştu.

Program açılışa katılan vatandaşlara ikramlarda bulunulmasının ardından son buldu.
Kaynak: İHA