Mhp Genel Başkanı Bahçeli Elmadağ'da Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin kaderini değiştirecek nitelikte bir seçim olduğuna inandıklarını söyledi.

Elmadağ ilçesinde vatandaşlara seslenen Bahçeli, "Türk milletinin geleceğinin belirlenmesi ve yeniden bir siyasi şeklin almasında önemli bir rol alacağını düşünmekteyiz. Bir başka deyişle bu Adalet ve Kalkınma Partisi'nden kurtuluş olur diye düşünmek lazım'' dedi.

İstanbul merkezli operasyonla başlayan sürece de değinen Bahçeli, 17 Aralık 2013'ün bir milat, aynı zamanda Türkiye için kara bir gün olduğunu ifade etti.

,
Bahçeli, Meclise gelen fezlekelere ilişkin ise, "Meclise sunulmuş olan ilk fezleke şu an için herkesin elinde dolaşmaktadır. İkinci fezleke ile ilk fezleke arasında ne kadar fark olduğu, ne kadarının üstünün örtüldüğü bilinmediği için Mecliste fezlekelerin görüşülmesine gizlilik zırhına sürünerek kapatmaya çalışmışlardır. Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık yolsuzluk ve rüşvet halkın arasında konuşulur hale gelmiştir. Bu iktidar için artık bir yanlışın başlamasıdır. Felakete sürüklenmenin de ilk işaretidir" iddiasında bulundu.
Bunların hesabını soracaklarını aktaran Bahçeli, "Recep Tayip Erdoğan'ın artık siyasi ömrü bitmiştir. 51'le gelmiştir Allah'ın izniyle 51 ile de gidecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA