Kaçak 23. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kaçak 23.yeni bölüm fragmanı izle.ATV'nin büyük beğeni toplayan dizisi Kaçak 1 Nisan 2014 Salı akşamı 23.bölümüyle ekranlara geliyor.Kaçak bu haftada sürprizlerle dolu.Kaçak salı günleri Atv'de.

Kaçak 23. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören, Özlem Yılmaz, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin, Selda Özer başrollerini paylaşıyor.

Kaçak Dizisi bir önceki bölümde neler yaşandı?

Köşeye sıkışan Nazmi, Katerina'nın elinden son anda kaçmayı başarır. Serhatlardan iyice korkmaya başlayan Bici kendine Çinli bir koruma tutar ve güvenlik önlemlerini arttırır.

Fatih'in hisleriyle ilgili Merve'ye açılması Burak'ın eline koz verir. Topçuoğlu'nun eski dostu Engin, kazanacağı ihaleden çekilmesi için Bici tarafından tehdit edilir ve Topçuoğlu'ndan yardım ister.

Bunun üzerine Burak, babasının haberi olmadan boyundan büyük işlere kalkışır. Bici'nin Burak'a karşı yapacağı hamle onu dönülmez bir yola sokacaktır. Ertan, Nurgül'e yapacağı evlenme teklifi ile Serhat'tan alacağı intikama adım adım yaklaşmaktadır.