Hasanpaşa Okulu'ndan Teşekkür Plaketi

Kartepe Hasanpaşa İlk ve Orta Okul Aile Birliği Yönetimi, okullarının fiziki anlamda beğenilir duruma kavuşturulmasına katkılarından dolayı aralarında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın da yer aldığı protokolü teşekkür plaketi ile onurlandırdılar.

Hasanpaşa Okulu'ndan Teşekkür Plaketi

Eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği katkılar okul idareci ve yöneticileri tarafından takdir görüyor. Bu anlamda Kartepe Hasanpaşa İlk ve Orta Okulu yönetici ve idarecileri de okullarının fiziki şartlarının iyileştirilmesinde katkısı olan protokol onuruna bir teşekkür programı organize etti.

Programa Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik ve Park Bahçeler Müdürü Mustafa Kasımoğlu, müteahhit İrfan Özbaş davet edildi. Organizasyonda Okul Müdürü Erdinç Yelboğa, Okul Aile Birliği Başkanı Bediha Çelik, öğretmenler, aile birliği yöneticileri ve veliler de ev sahibi olarak hazır bulundular.

Okul idareci ve yöneticileri organizasyona katılan konuklarına çeşitli ikramlarda bulunurken, okullarına yaptıkları katkılar için Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, Fen İşleri Müdürü İsmail Er ve Park Bahçeler Müdürü Mustafa Kasımoğlu, müteahhit İrfan Özbaş’a birer teşekkür plaketi takdim ettiler.

Hasanpaşa İlk ve Orta Okul Müdürü Yelboğa ve Okul Aile Birliği Başkanı Çelik, yaptıkları teşekkür konuşmasında, okulun fiziki anlamda beğenilir duruma kavuşturulmasında verdikleri katkılar için konuklarına teşekkürlerini ifade ettiler. Plaket alan protokol üyeleri de, Kartepe’de eğitim çıtasının yükseltilmesinde, gelecek neslin daha uygun şartlarda eğitim ve öğretim hizmeti almasında yapılan katkıların süreceğini ifade ederlerken, üzerilerine düşen görevi yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA