Eşme'den Kısa Kısa

Eşme Belediyesi Otogar Ticaret ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Eşme Belediyesi tarafından yapılan Otogar Ticaret ve Kültür Merkezi'nin açılış töreninde konuşan belediye başkanı Ahmet Yıldırım, yaklaşık bir buçuk milyon liraya mal olan, içerisinde 17 dükkan, kafeterya, sinema ve düğün salonu bulunan çok amaçlı bir tesisi ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

Açılışın ardından Kemer Kent Toplu Konutları'nda yapımı tamamlanan 50 dairenin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.
-Yaşlılar haftası kutlandı
Yaşlılar Haftası dolayısıyla Eşme Belediyesi Otogar Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, yaşlılara gereken özeni gösterdiklerini söyledi.

Eşme Çok Programlı Lise öğrencilerinin gösterisinin ardından "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

-Eşme aile ormanında çalışmalar sürüyor
İlçede 2012 yılında başlatılan, Eşme Aile Ormanıyla Hayat Buluyor projesi kapsamında Eşme Meslek Yüksekokulu bahçesine bin 650 çam dikildi. Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, emniyet müdürü Ahmet Karaman, ilçe milli eğitim müdürü Erhan Ertem ve öğrenciler katıldığı törende konuşan Halim, proje kapsamında ilçede ağaçlandırma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.


Kaynak: AA