Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği Veda Etti

Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği, Manisa'nın Büyükşehir statüsüne geçmesinden dolayı görev süresini tamamlayarak fesih edildi.

Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği Veda Etti
Son meclis toplantısını yemekli olarak gerçekleştiren birlik meclis üyesi köy muhtarları, il genel meclis üyeleri ve köylere katkı veren belediye teknik ekibine teşekkür ederek şilt verdi.
Son meclis toplantısında birliğin taşınır, taşınmaz gayri menkullerini Turgutlu Belediyesine devreden birlik ofis malzemeleri ve araçların ise kaymakamlık uhdesinde kalacağı belirtildi. Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Güzide İçen Kasap, Cemal Ölmez, Sabri Şahin, MHP İl Genel Meclis üyeleri Halil Turgut, İbrahim Dinçer'in katıldığı veda toplantısında Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü: " KHGB, İl Genel Meclis üyelerimiz ve belediyenin teknik desteğiyle 5 yıllık sürede iyi ve güzel işlere imza attık. Bu gönüllü işbirliği ile işlerimiz hem kolaylıkla yürüdü hem de bereketli oldu. Bize gelen kaynakları sizlerin desteğiyle birlikte arttırarak daha hizmetler yaptık. Genel anlamda köylerimizin ciddi sıkıntıları yok. İçme suyu, köy yolu hatta köy meydanlarının parke taşı döşenmesi gibi hizmetleri sizlerin sayesinde yaptık. Artık bundan sonra bu hizmetlerin bir kısmını Turgutlu bir kısmını da Büyükşehir belediyesi yapacak. Bizler devlet, KGHB ve belediye işbirliği olarak ortak projeler ürettik ve köylerimizi belediyelere mahalle olarak devrederken belediyelerimiz çok fazla sıkıntı yaşamayacak" şeklinde konuştu.

Günlü'nün konuşmalarının ardından köy muhtarlarına ve belediye personeline teşekkür belgesi, İl Genel Meclis üyelerine şilt ve İlçe Özel idarede görevli isimlere hediyeler verildi.

Kaynak: İHA