O Hayat Benim 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox TV ekranlarının en çok seyredilen dizisi O Hayat Benim, yeni bölümleriyle fırtına gibi esmeye devam ediyor. O Hayat Benim, 23 Mart Pazar akşamı 6. Bölümü ile Fox TV’de!

O Hayat Benim 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
O Hayat Benim Dizisi 6. Bölüm özeti:

Mehmet Emir'in emniyete cagrilmasi uzerine Atahan Konağı karışır. Sebep oldukları haksizliklar yüzünden İlyas mahvolurken Nuran'ın tek derdi polisin kendilerine bulasmamasidir. ancak cember giderek daralmaktadır.

Bu arada Bahar ve Ateş arasında filizlenen duygular, Efsun'un sinsi oyunlari yuzunden daha bastan bozulma tehlikesindedir. Bahar'a gelen cicekler iki genc arasindaki ilk kiskanclik kavgasini tetikler. Efsun planlari ise yaradigi icin mutludur.

O Hayat Benim bir önceki bölümde neler yaşanmıştı?

Ateş'le Efsun'u sarmaş dolaş gören Bahar, Ateş'e soğuk davranmaya başlar. Hiçbir suçu olmasa da Ateş'in durumu izah etmesi güçtür. Osman amcası Yusuf'un öldürüldüğünden emindir. İlyas vicdan azabıyla teslim olmak ister.

Bahar'ın hakkı olan hayatı artık ona vermenin zamanı gelmiştir. Nuran ise kocasının çenesini kapatmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Başlarda umursamasa da Bahar'ın şirkette çalışması Efsun'un canını sıkmaya başlar.

Ateş ve Bahar'ın her dakika birlikte olmaları onu iyice kıskandırır. İkisinin arasına birini sokmalıdır mutlaka. Ateş intikam planları yaparken Efsun da boş durmaz. Ne'hayat'ını ne de Ateş'i Bahar'a kaptırmayacaktır.