Gökçek, vatandaşa yumruk atan Sarıgül için ne dedi?

Mustafa Sarıgül'ün bir vatandaşı yumruklamasına ilişkin bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, "Seçimi kaybedecek olanın psikolojisi daima bozuktur." dedi.

Gökçek, vatandaşa yumruk atan Sarıgül için ne dedi?
Feshane'de yaptığı konuşmasında Başbakan Erdoğan'ı eleştirince yuhalanarak protesto edilen Mustafa Sarıgül'ün bir vatandaşa yumruk attığı ortaya çıkmıştı. Oldukça konuşulan görüntülere bir tepki de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

'BEN YAPSAM BİRİNCİ HABER OLURDUM'
A Haber ekranlarında yayınlanan Anlatılmamış Öyküler programının canlı yayın konuğu olan Gökçek, “Sizin içinizden yumruk atmak geldi mi?” sorusuna “İçinizden ne gelirse gelsin. Siz siyasetçisiniz. Siz hissiyatinize kapılabilir misiniz? Gelirken bir tweet attım 'Aynı olayı ben yapsaydım ne yapardı o medya' dedim. Beni yarın sürmanşet yapar mıydı, yapmaz mıydı? Bakın yarın malum medyada'Sinirlendi, yumruk attı' diye haber çıkacak mı çıkmayacak mı? Birlikte göreceğiz. Çünkü internet sitelerinde hiç biri yer vermemiş. Ben yumruk atsam hepsinde birinci haber olurdum” dedi.

'SEÇİMİ KAYBEDECEK OLANIN PSİKOLOJİSİ BOZUK'

Sarıgül'ün çabuk sinirlendiğini ekleyen Gökçek, CHP'nin olaylı kurultayını da hatırlatarak “Kim sinirli hareket ediyorsa o seçimi kaybediyor. Tabiri caiz ise bu seçimin kanunudur. Seçimi kaybedecek olanın psikolojisi daima bozuktur. Seçimi kazanacak olan ise daima rahattır.” diye ekledi.