Dsp’li Altıparmak 'Dikili’de İktidara Yürüyoruz”

Mahalle toplantılarına devam eden Dikili Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Altıparmak, İsmet Paşa Mahallesinde yapmış olduğu toplantıda kendisini bin kişi 'Halkçı Başkan' sloganlarla karşıladı.

Dsp’li Altıparmak 'Dikili’de İktidara Yürüyoruz”
Mahalle konuşmasının ardından ise Altıparmak, Dikili sokaklarında yürüyüş yaparak seçim bürosuna gitti.

Seçim çalışmalarını sıklaştıran DSP li Dikili Belediye Başkan vekili ve Belediye Başkan Adayı Altıparmak Dikili’nin İsmet paşa Mahallesin'de kendisini 'Halkın adayı Yusuf Başkan' sloganlarıyla karşılayan kalabalığa konuşan Altıparmak; Bizden korkmaya başlamışlar. Neden korkuyorsunuz Halktan korkulur mu Kabahat işleyen halktan korkar. Ben Dikili halkına yapılan haksızlıklara karşı gelmek için, halk istediği için aday oldum. Dikili’de ki bölünmeyi önlemek için aday oldum. Aday belirleme de anti demokratik uygulamaya karşı tepki gösteren vatandaşlarımızın başka partilere gitmesini önlemek için aday oldum. Şimdi büyük bir kararlılıkla Dikili’de iktidara yürüyoruz. Her gün farklı yüzlerle yürüyoruz. Bizim kalabalıklarımız gönüllülük esasına dayanıyor. Suni kalabalıklar yok bizde. Önceden de söyledim, hiç kimse halkı hafife alamaz. Halk ne derse o olur. Halkı hafife almanın hesabını sandıkta soracağız” dedi.

Girilmedik kapı bırakmayacağını belirten Altıparmak; Girilmedik kapı, konuşmadık vatandaş bırakmayacağız. Oynanmak istenen oyunu herkese anlatacağız. Dikili'de halk hareketi başlamıştır. Dikili'yi halk yönetecek, Ankara değil. Hiç kimse halkın istemediği bir şeyi dayatamaz. Hiç kimse halka zorla bir şey yaptıramaz. Halk her şeyin üstündedir dedi.

Her gün farklı yüzlerle yürüdüklerini belirten Altıparmak; “Dikili’yi bilmeyen, tanımayan, Dikili halkıyla aynı tencereden yemek yemeyen yetersiz kişilere Dikili’yi teslim etmeyiz. Bergama’dan olamayınca Dikili’den olalım bari diyenlere Dikili’yi teslim etmeyiz. Çandarlı'yı, Deliktaş'ı Bademli'yi, Yaylayurt'u çantada keklik görüp, meclislerin bile almayanlara Dikili'yi teslim etmeyiz. Dikili’yi parsellemek isteyenlere burayı teslim etmeyiz. Halk her şeyi biliyor. Bu oyunları bozacağız. Hem de büyük çoğunlukla, kararlılıkla, kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız için hazırladığımız projelerle, niyeti farklı olanların oyunlarını sandıkta bozacağız. Benim bir buçuk yılda yaptıklarım, gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Bizim meclis listemiz ortada. Arkadaşlarımın hepsi helal süt içmiş insanlardır. Biz hepimiz aile kavramına inanan insanlarız. Çünkü biz hepimiz kocaman bir aileyiz. Biz halka hizmet için geliyoruz. Halkın yanındayız. Çünkü halk haklıdır ve her şeyi görür. Kimse halkı aldatacağını sanmasın” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA