Karasu’ya Sağlıklı İçmesuyu Müjdesi

Karasu Kentpark açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlk önceliğimiz vatandaşımıza kesintisiz bir şekilde sağlıklı içmesuyu ulaştırmak olacak.

Karasu’da inşa edilecek İçmesuyu Arıtma Tesisi, Karasu ve bölgesine uzun yıllar sağlıklı içmesuyu temin edecek” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediyesi tarafından inşa edilen Karasu Kentpark Sosyal Tesisleri’nin açılışına katıldı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı’nın da hazır bulunduğu törenin açılış konuşmasını yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, spor ve dinlenme alanları, kafeteryasıyla hayata geçirilen hizmetin hayırlı olmasını diledi. İspiroğlu, 30 Mart’ta alacakları büyük destekle ilçede yeni yatırımların hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini de sözlerine ekledi.

Park alanını dolduran vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm hemşerilerime gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah 30 Mart’ta vatandaşlarımızın güçlü desteğini alarak sandıklardan Karasu’da da birinci parti olarak çıkacağız. İnşallah seçimlerin ardından Büyükşehir’in güçlü hizmet eliyle Karasu’da önemli yatırımları hayata geçireceğiz. İlk önceliğimiz vatandaşımıza kesintisiz bir şekilde sağlıklı içmesuyu ulaştırmak olacak. Karasu’da inşa edilecek İçmesuyu Arıtma Tesisi, Karasu ve bölgesine uzun yıllar sağlıklı içmesuyu temin edecek. En ileri teknoloji kullanılarak inşa edilecek tesiste, suyun özelliğine uygun arıtma sağlanacak. Tam otomasyonla çalışacak tesis sayesinde Karasu’da uzun yıllar çeşmelerden birinci sınıf içmesuyu akacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise açılışı gerçekleştirilen tesislerin hayırlı olmasını temenni ederek, Büyükşehir Belediyesi ve Karasu Belediyesi işbirliği ile seçimlerin ardından daha önemli çalışmaların hayata geçirileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kent Park’ın açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA