Dsp'li Altıparmak 'Dikili’yi Parsellemek İsteyenlere Burayı Teslim Etmeyiz.”

İzmir’in Dikili Belediye Başkan Vekili ve DSP Belediye Başkan Adayı Yusuf Altıparmak, ev, ev, kapı, kapı dolaşarak projelerini anlatmaya devam ediyor.

Dsp'li Altıparmak 'Dikili’yi Parsellemek İsteyenlere Burayı Teslim Etmeyiz.”

Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerinde bulunan Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak; “Ben Dikili halkına yapılan haksızlıklara karşı gelmek için, halk istediği için aday oldum. Dikili’de ki bölünmeyi önlemek için aday oldum. Aday belirleme de anti demokratik uygulamaya karşı tepki gösteren vatandaşlarımızın başka partilere gitmesini önlemek için aday oldum. Şimdi büyük bir kararlılıkla Dikili’de iktidara yürüyoruz. Ben kendimden eminim. Hiç kimse halkı hafife alamaz. Halk ne derse o olur. Halkı hafife almanın hesabını sandıkta soracağız” dedi.

Altıparmak; “Ben emekli öğretmenim. Ayrıca çiftçilik yapıyorum. Çiftçi neye üzülüyorsa biliyorum, esnaf neye sıkılıyorsa biliyorum, ithal değil, atamayla, dayatmayla, baskıyla, hemşehricilik oyunlarıyla gelen değil halkın içinden gelen biriyim. Ben kapı komşunuzum. Biz Dikili’yi bilmeyen, tanımayan, Dikili halkıyla aynı tencereden yemek yemeyen yetersiz kişilere Dikili’yi teslim etmeyiz. Bergama’dan olamayınca Dikili’den olalım bari diyenlere Dikili’yi teslim etmeyiz. Dikili’yi parsellemek isteyenlere burayı teslim etmeyiz. Halk her şeyi biliyor. Bu oyunları bozacağız. Hem de büyük çoğunlukla, kararlılıkla, kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız için hazırladığımız projelerle, niyeti farklı olanların oyunlarını sandıkta bozacağız. Benim bir buçuk yılda yaptıklarım, gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Bakın beni kimse eleştiremiyor. Eleştiremez de… Biri kalksın desin Yusuf Hoca Dikili’yi parseller, belediye kaynaklarını yandaşları için kullanır. Bunu kimse diyemez. Bizim meclis listemiz ortada. Arkadaşlarımın hepsi helal süt içmiş insanlardır. Biz hepimiz aile kavramına inanan insanlarız. Biri kalksın geçmişimizde kara leke bulsun. Bulamazlar… Biz halka hizmet için geliyoruz. Halkın yanındayız. Çünkü halk haklıdır ve her şeyi görür. Kimse halkı aldatacağını sanmasın” seklinde konuştu.

Ayrıca öncelikli hedeflerinin yoksullar olacağının altını çizerek “Bizim önceliğimiz yoksullar olacak. Geleceğimiz Çocuklarımızın eğitimleri için tüm kaynaklarımızı kullanacağız. Kadınlarımıza yönelik projelerimiz, yaşlılarımıza yönelik projelerimiz hazır. Türkiye’de en ucuz ekmeği yine biz satacağız. Çocuklarımızı okullarına ücretsiz ulaştırmaya devam edeceğiz. Belediye Halk sağlığı Merkezimizde halkımıza ücretsiz sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz. Okullarımızda ihtiyacı olan çocuklarımıza araç gereç temin edeceğiz. Kadın Dayanışma Merkezi’nde onların üretmelerine ve ürettiklerini satarak ekonomilerine katkı sağlamaya daha gelişmiş projelerimizle devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımıza tüm imkânlarımızı seferber ettik. Yeni dönemde onlara engelsiz çiftçilik alanı yaratacağız. Jeotermal kaynaklarımızı geliştirip Dikili’nin sağlık turizmini Türkiye’de gerekli yere gelmesini sağlayacağız. Dikili’nin tarihi ile ilgili çalışmalar yapmak üzere akademisyenlerle gerekli görüşmeleri yaptık. Deliktaş kaya mezarlarını, Atarna’yı Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile görüşerek turizme kazandıracağız. Temiz deniz projelerimizle ‘deniz turizmi’ne canlılık getirecek, tüm gözlerin Dikili’ye çevrilmesini sağlayacağız. Hayvancılıkla uğraşan maddi sıkıntıları olan köylümüzün hayvanlarına ücretsiz veteriner hizmeti vereceğiz. Çiftçimiz ile yapacağımız toplantılar ile onlara belediye imkânlarıyla yeni bir kalkınma modeli hazırlayacağız. Balıkçılarımızın sorunlarını dinledik. Onların isteklerini göz ardı etmiyoruz. Şoförlerimizle görüştük, sıkıntılarını en kısa zamanda gidereceğiz. Yusuf hoca yaparım diyorsa, yapar. Bunu bütün Dikili halkı biliyor. Söz veriyorum. Hizmet kapınızda yatmazsa bende yatmam” dedi.

Kaynak: İHA