Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Açıklaması

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, "Biz, Başbakanımızı yedirtmeyiz, AK Parti'yi oyuncak ettirmeyiz" dedi.

Akşit, partisinin Keskin ilçesindeki seçim koordinasyon merkezini ziyaretinde yaptığı konuşmada, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla bütün şehitleri şükranla andığını söyledi.

Yerel seçimlerde, oylar sayılırken çok dikkatli olunması gerektiğini belirten Akşit, şunları kaydetti:
"Seçimlerde gözünüzü dört açın. Kazandığımız bir seçimi, sandık hileleriyle kaybetmemize meydan ve mahal vermeyin. Sizlere güveniyorum. Sandık sonuç tutanağını almadan sandıktaki görevli arkadaşımız o alanı terk etmesin. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiriyle Keskin'e bir kadın eli değecek. Emin olun, belediye hizmetleri, evin içi gibidir. Kadınlar bazı şeyleri daha iyi görüp, daha önceden sizin nasihatlerinize, taleplerinize kulak vererek, hizmetini yapacaktır. Eminim ki Esra Yılmaz Aksoy da başarılı bir başkan olacak."
Akşit, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik duracaklarını belirterek, "Herkesin de tek hedefi var. AK Parti ve Başbakanımız. Biz, Başbakanımızı yedirtmeyiz, AK Parti'yi oyuncak ettirmeyiz. Hizmete talibiz. Evelallah seçimleri de alıp, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Akşit, bir gazetecinin, "Bazı kadınların hükümet aleyhinde evlere broşür dağıttığı" iddialarını hatırlatması üzerine, kendilerinin dışarıdan gelecek önerilere, yönlendirmelere ihtiyaçları olmadığını söyledi.

AK Parti'lilerin, başkasının nasihatiyle hareket etmeyeceğini vurgulayan Akşit, "Onlar kendi akıllarını, önerilerini kendilerine saklasınlar. Başbakanımızın ifadesiyle o ablalara bizim ihtiyacımız yok, bizim ablalarımız bize yeter" dedi.

Kaynak: AA