Altındağ’da Açılış Coşkusu Devam Ediyor

Altındağ Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, seçim ofisleri açmayı sürdürüyor.

Altındağ’da Açılış Coşkusu Devam Ediyor
Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ve Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca’nın da eşlik ettiği açılış maratonlarında, coşku artarak devam ediyor.
Daha önce 15 seçim ofisi açan Başkan Tiryaki, sırasıyla Örnek, Zübeyde Hanım, Aydınlıkevler İrfan Baştuğ Caddesi ve Karacaören mahallelerindeki seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi. Uzun bir konvoy eşliğinde Altındağlıları selamlayan Başkan Tiryaki, miting gibi gerçekleşen açılışlarda seçim otobüsünün üstünden coşku dolu kalabalıklara hitap etti.

İki dönemdir tüm Altındağlılarla gönül birliği yaptığını anlatan Başkan Tiryaki, “Biz hiçbir zaman rant, oy ve çıkar kavgasıyla siyaset yapmadık. Koltuk sevdamız değil, hizmet sevdamız oldu. Biz Altındağlılarla birbirimize kalplerimizi açtık. Sadece oyunuza değil, gönüllerinize, dualarınıza talibiz” diye konuştu.

BAŞKAN TİRYAKİ’YE HER MAHALLEDE BÜYÜK İLGİ
Başkan Tiryaki’yi gittiği her durakta coşku dolu ve büyük bir kalabalık karşıladı. Vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Başkan Tiryaki, konuşmasına sık sık alkışlar ve tezahüratlar nedeniyle ara vermek zorunda kaldı. “El ele bu zorlu yollarda yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz bir, kardeşliğimiz bir, hedefimiz bir, Altındağ’a olan sevdamız bir…” diyen Veysel Tiryaki, Altındağlılar tarafından coşkuyla alkışlandı.

Günü kurtaran değil, geleceği kurtaran projeler üretmek için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Başkan Tiryaki, Ankara’ya geldiği günden beri Altındağ’da oturduğunu, Altındağlı çocukların geleceği için çalıştığını belirtti.

Başkan Tiryaki “Biz bugün için değil, doğmamış çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Biz reklam değil, iş yapıyoruz. Halkın bir tek kuruşunun bile haksız, gereksiz yere harcanmasına izin vermiyoruz. İşi ehline teslim ediyoruz. Emanete ihanet etmiyoruz. Gelecek dönemde Altındağ’ın el atılmamış her mahallesine gireceğiz. Gecekondular tamamen temizlenene, imar yollarının tamamı açılana kadar hiç durmayacağız. Yeni okullar, kültür merkezleri, yüzme havuzları, spor tesisleri, müzeler ve kütüphaneler kuracağız.” dedi.

Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ise Altındağ’ın gelişiminin ve Başkan Veysel Tiryaki’nin yaptıklarının ortada olduğunu, Altındağ’ın artık tüm dünya tarafından tanındığını belirterek “Altındağ’ı Veysel Tiryaki’ye, Tiryaki’yi ise sizlere, Altındağlılara emanet ediyorum” dedi

Kaynak: İHA