Çelik, İlk Görev Yaptığı Gündoğmuş İlçesinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir belediye Başkan adayı Kemal Çelik, seçim çalışmalarına Kaymakam olarak ilk mesleğe başladığı Gündoğmuş ilçesinde devam etti.

Çelik, İlk Görev Yaptığı Gündoğmuş İlçesinde

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Gündoğmuş, İbradı merkez ve köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Çelik’e, MHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Ali Demirel, MHP İbradı Belediye Başkan Adayı Mahmut Varol, MHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Yüksel, MHP İbradı İlçe Başkanı Rıfat Taner, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Serkan Uysal eşlik etti. Gündoğmuş girişinde yaklaşık 250 araç konvoyu ile karşılanan Çelik’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Meslek hayatına Gündoğmuş’da Kaymakam olarak başladığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, bu nedenle ilçenin kendisinde özel bir yeri olduğunu kaydetti.

Gündoğmuş’un yollarının hala düzgün olmadığını ifade eden Çelik, “Köy ve yayla yollarının durumu ise içler acısıdır. İçme suyu sorunu gittiğim her yerde karşıma çıkan ilk sıkıntı oluyor. Bunlar çözülemeyecek sorunlar değildir. Göreve gelir gelmez, tüm sorunlara çare bulacağız. Ben hemşerilerime ileride tutamayacağım hiçbir sözü vermiyorum. Çünkü sözümüz namusumuzdur. Antalya ve ilçeleri artık kararını verdi ve MHP diyor. Biz de bu teveccühe layık olmaya çalışacağız” dedi.

Gündoğmuş’dan sonra İbradı ilçesine geçen Çelik, “İbradı en eski yerleşim birimlerimizin başın da geliyor. Ama maalesef bugüne kadar İbradı’nın tanıtımı yeterince yapılamadı. Biz İbradı’da alternatif turizm projemizi uygulayarak, İbradı’nın adını dünyaya tanıtacağız. Antalya bir dünya kentidir. Antalya’yı marka şehir haline getireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA