Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Etimesgut’ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına Katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Etimesgut’ta seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Etimesgut’ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına Katıldı
Sağ görüşlü seçmenlerin oylarını bölmemesi gerektiğini belirten Gökçek, “Etimesgut’ta da biz birinci konumdayız, CHP 6 puan ile bizi takip ediyor. Son seçimler dolayısıyla MHP oyu iyice düştü, 22-24’lerde yüzüyor. Dolayısıyla MHP’ye vereceğiniz her oy, CHP’yi otomatik olarak desteklemiş olacak. Allah muhafaza Etimesgut’u CHP’ye teslim ederiz. Onun için oyları bölmek yok. Oylar AK Parti’de buluşacak inşallah” dedi.


Etimesgutlular’ın coşkusundan duyduğu memnuniyeti “Sizi böyle kararlı görmüş olmak gerçekten bize güç veriyor, kuvvet veriyor. Allah hepinizden razı olsun” sözleriyle ifade eden Gökçek, şunları söyledi:
“Son beş yılda üçlü olamadık güçlü olamadık. Bir ayağımız topal kaldı. Allah nasip ederse geçmişteki yanlışı düzeltip üçlü olacağız, güçlü olacağız. Kardeşim Rıza’yla birlikte inşallah size büyük hizmetler yapacağız. Rıza, son derece kararlı, son derece azimli… Projelerini hazırlamış biri olarak geliyor. Rıza’yı tanır mısınız, tanımaz mısınız bilemem ama ben 20 senedir siyasetteyim, Rıza tuttuğunu koparan bir kişi. Etimesgut’ta da tuttuğunu koparan bir adama ihtiyaç var. Sahip çıktığınız takdirde seçilmemesi için hiçbir neden yok.”
“ALLAH MUHAFAZA ETİMESGUT’U CHP’YE TESLİM EDERİZ”
Yapılan anketlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Başkan Gökçek, “Keçiören Belediye başkanı iken benim başıma gelen bir olay var. O dönem ben Anavatan Partisi’nden Keçiören Belediye Başkanı idim. 25 yıl önce rahmetli Turgut Özal döneminde bir kez daha Keçiören Belediye Başkanı adayı oldum. O dönem sağ oylar Doğru Yol Partisi ile ikimiz arasında bölündü. Aradan hiç beklenmedik bir şekilde CHP çıktı. Hamza Kırmızı 5 yıl Keçiören’e kök söktürdü. Şimdi Etimesgut’ta da biz birinci konumdayız, CHP 6 puan ile bizi takip ediyor. Son seçimler dolayısıyla MHP oyu iyice düştü, 22-24’lerde yüzüyor. Dolayısıyla MHP’ye vereceğiniz her oy, CHP’yi otomatik olarak desteklemiş olacak. Allah muhafaza Etimesgut’u CHP’ye teslim ederiz. Onun için oyları bölmek yok. Oylar AK Parti’de buluşacak inşallah” diye konuştu.

Etimesgut’un bir tarafında metronun hizmet vermeye başladığını anımsatan Gökçek, banliyö hattının da yenilenerek hafif raylı sisteme dönüştürüleceğini kaydetti.

Elvankent’te 42 bin metrekarelik bir parkın inşaatının bitirilmek üzere olduğunu müjdeleyen Gökçek, Şeker Fabrikası’nın taşınması için de gerekli görüşmelerin sürdürüldüğünü ifade etti.

Gökçek, Eryamanlılar’a yönelik yaptığı konuşmada ise gerçekleştirilen hizmetlerden bahsetti. Ankara Bulvarı, İstanbul Yolu, Bağlıca Bulvarı, Şeker kavşağı ile bölgenin ulaşım probleminin kalmadığına dikkat çeken Gökçek, körüklü otobüsler ile de trafiğin rahatlatıldığını dile getirdi. Bundan sonraki dönemde de hizmetlerin aynen devam edeceğini vurgulayan Gökçek, Eryaman’daki büyük spor alanına bir stat ve birkaç tane de spor salonu yapacaklarını müjdeledi.
Kaynak: İHA