Türk Kızılayı Bayburt Şubesinden İhtiyaçlı Öğrencilere Yardım

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy’un çalışmaları sonucunda Bayburt’ta okuyan ihtiyaçlı öğrencilere giyim eşyası yardımı dağıtıldı.

Türk Kızılayı Bayburt Şubesinden İhtiyaçlı Öğrencilere Yardım

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy yardımlar konusunda yaptığı açıklamada;
Bizler Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında tanıtım amacıyla okullarımızı ziyaret ettiğimizde Yüzbaşı Şehit Ağah okulu Müdürümüzün bizden ihtiyaçlı öğrencilere yardım talebi olmuştur. Bu talep hem de Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak bir vesile olmuş, Bayburt Merkeze bağlı 4 okulumuz ve Çatıksu Köyü okulu olarak toplam 5 okulumuzda Okul Müdürlerimizin yapmış olduğu inceleme ve araştırma sonucu belirlenen yaklaşık 230 ihtiyaçlı öğrencimizi karınca kararınca yanlarında bulunmak, öğrencilerimizin o güzel yüzlerinde tebessüm yaratmak ve farkındalık sunma adına bu hediyeleri yerinde teslim ediyoruz.

Bayburt'taki Yüzbaşı Şehit Ağah, TOKİ, Mehmet Akif Ersoy ve Veysel Efendi okullarımıza hediyeleri teslim etmiş önümüzdeki hafta içinde ise Çatıksu Köyün okulumuzdaki öğrencilerimizle buluşup hediyeleri takdim edeceğiz.

Bu vesileyle Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak bizleri yalnız bırakmayan ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyor, ayrıca Türk Kızılayı İstanbul Merter Şube Başkanımız Ercan bey ve ekibine de bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Son 3 - 4 yıldır şubemizin yaptığı yardımlarda desteğini esirgemeyen Bayburtlu hemşehrilerimize de teşekkür ediyor Allah razı olsun diyoruz “ dedi.

Kaynak: İHA