Sanatçı Haluk Levent, Bilecik'te Konser Verdi

Sanatçı Haluk Levent, CHP Bilecik İl Başkanlığınca düzenlenen etkinlik kapsamında konser verdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda sevilen şarkılarını seslendiren Levent, bir süre vatandaşların arasına girerek hayranları eşliğinde konsere devam etti.
Konseri izleyen bir kadınla dans eden Levent, yaptığı konuşmada, Berkin Elvan, Burak Can Karamanoğlu ve Polis Memuru Ahmet Küçüktağ'ın hayatlarını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Siyasi partilerle ilgisi olmadığını belirten Levent, "Buraya CHP'nin seçim mitingine gelmedim. Söğüt konserine geldiğimde bana adam gibi adam muamelesi yapan sevgili başkan adayımız, Dr. Sungur Turan'ın yanına geldim. Onun insanlığına, dostluğuna, sevgisine geldim. Bir seçim çalışmasına gelmedim, bunu herkes böyle bilsin" diye konuştu.

"Elfida", "Haydar Haydar", "Çemberimde Gül Oya" gibi eserleri seslendiren Levent, "Çanakkale Türküsü" sonrası uzun süre alkışlandı.
Konser sonunda Levent, CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, eski CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Sungur Turan ile halkı selamladı.
Kaynak: AA