Mhp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Açıklaması

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, 30 Mart yerel seçimleri öncesi 18 Mart Salı günü düzenleyecekleri toplantı ile kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Mhp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Açıklaması

Kardelen TV’de moderatörlüğünü Sinan Özçaylak’ın yaptığı Seçim Pazarı programında Gazeteciler Ayhan Türkez, Orkun Çizmeli, Musa Çakır ve Levent Akpınar'ın sorularını cevaplandıran MHP Büyükşehir Belediye Başkan Ardayı Prof. Dr. Kamil Aydın, il merkezinde olduğu kadar ilçelerde de MHP’ye yoğun bir teveccüh yaşandığını belirtti.

Gittiği ilçelerde Pasinler, Horasan, Narman, Şenkaya, Oltu, Olur, Çat ve İspir’de halkın büyük ilgisiyle karşılaştıklarını dile getiren Prof. Dr. Aydın, “Biz gerçekçi bir politika yapıyoruz. Uçuk ve afaki projelerle değil ayağı yere basan projelerle halkımızın karşısındayız. Önümüzdeki hafta gidemediğimiz tüm ilçelere yönelikte programlar gerçekleştirerek halkımızla buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gittiği tüm ilçelerde halkın yaşadığı problemleri de gördüklerini anlatan Prof. Dr. Aydın, seçildikten sonra parti kimliğini dışarıda bırakarak tüm Erzurum’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Prof. Dr. Aydın, hizmetlerin gerçekleştirilmesi konusunda ortak akıl içerisinde hareket edeceklerini söyleyen Prof. Dr. Aydın, Erzurum’da uygulayacakları istihdam, sosyal ve kültürel projelerle bölgeden yaşanan göçünde önüne geçilebileceğini kaydetti.

Kaynak: İHA