Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek Açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Allah nasip ederse geçmişteki yanlışı düzeltip üçlü olacağız, güçlü olacağız" dedi.

AK Parti Ankara İl SKM Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Gökçek, Sincan'ın ardından Etimesgut'ta İstasyon Caddesi ve Eryaman'da seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.
Gökçek, Etimesgut'ta yaptığı konuşmada, "Son beş yılda üçlü olamadık güçlü olamadık. Bir ayağımız topal kaldı. Allah nasip ederse geçmişteki yanlışı düzeltip üçlü olacağız, güçlü olacağız" ifadesini kullanarak, yapılan anketlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hiçbir sıkıntının görülmediğini dile getirdi.
Oyların bölünmemesi ve AK Parti'de buluşulması çağrısında bulunan Gökçek, Etimesgut'un bir tarafında metronun hizmet vermeye başladığını, banliyö hattının da yenilenerek hafif raylı sisteme dönüştürüleceğini anlattı.
Elvankent'te 42 bin metrekarelik bir parkın inşaatının bitirilmek üzere olduğunu belirten Gökçek, Şeker Fabrikası'nın taşınması için de gerekli görüşmelerin sürdürüldüğünü kaydetti.

Gökçek, Eryaman'da yaptığı konuşmada ise Ankara Bulvarı, İstanbul Yolu, Bağlıca Bulvarı, Şeker Kavşağı ile bölgenin ulaşım probleminin kalmadığına dikkati çekerek, körüklü otobüsler ile de trafiğin rahatlatıldığını aktardı.
Bundan sonraki dönemde de hizmetlerinin aynen devam edeceğini vurgulayan Gökçek, Eryaman'daki büyük spor alanına bir stat ve birkaç tane de spor salonu yapacaklarını belirtti.

Gökçek, büyüyen Eryaman'da Göksu Park'ın biraz küçük kaldığını ifade ederek, "Yanlarına apartmanlar yapıldı. Yukarıya doğru boğaz olarak ikinci bir kademe şeklinde bitireceğiz. Yeni dönemimizin yeni projeleri" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA