Özer ve Budak’tan Tıp Bayramı Mesajı

AK Parti Tekman İlçe Başkanı Taner Özer ve AK Parti Tekman Teşkilat, SKM Başkanı Ahmet Uğur Budak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladılar.


Özer, mesajında; “İnsanlığın varoluşuyla birlikte ortaya çıkan hekimlik mesleği, önemini hiçbir dönemde kaybetmemiş ve özellikle Türk toplumunda kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri sağlık hizmetlerindeki ulaştığı başarı oranıdır. Sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasında fiziki şartların yanı sıra hekimlerimize de büyük görevler düşmektedir. Bu kapsamda iyi eğitim almış, modern tıbbın tüm imkanlarını kullanabilen ve ürettiği hizmetlerden memnun olan hekimler, yarınlara umutla bakabilen sağlıklı toplumların oluşumuna büyük katkılar sağlayacaktır. Hekimlerimiz, ülke koşullarındaki tüm zorluklara rağmen, kutsal bir mesleği yerine getirmenin bilinciyle, halkımıza sağlıklı ve uzun bir yaşam sağlamak için büyük çaba göstermektedirler. Ulu Önder Atatürk’ün ifade ettiği gibi sağlımızı emanet ettiğimiz Türk Hekimlerinin, bu özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, başarılarının devamını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Ahmet Uğur Budak’ta mesajında; “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile yaz demeden kış demeden kar fırtına demeden çamur demeden sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı içten dileklerimle kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Kaynak: İHA