Dikilili Hayırseverden Barınağa 30 Bin Tl Bağış

Hayvansever Nevzat Poruk ve eşi Hikmet Poruk, Dikili Belediyesi Hayvan Barınağı’nın daha güzel hale getirilmesi için 30 bin TL bağışta bulundu.

Dikilili Hayırseverden Barınağa 30 Bin Tl Bağış
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak çifte desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dikili Belediyesi Hayvan Barınağı’na 30.000 TL bağışta bulunan Nevzat Poruk, Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ile birlikte barınağı ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Dikili Belediyesi Başkan Vekili Yusuf; “Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan, Dikili ve Çandarlı’da evleri olan Nevzat Poruk ve eşi Hikmet Poruk, belediyemizin hayvan barınağının düzeltilmesi için 30 bin TL bağışta bulundular. Barınağın elektrik ile ilgili sorunları projelendirilerek giderildi. Hizmet binası, ameliyat odası düzenlendi, ekipmanlar kuruldu, ilaçlar alındı. Ayrıca hizmet binasına 1 adet buzdolabı, 2 adet klima tahsis edildi. Barınağın etrafı tel örgüler ile çevrildi, kulübeler yerleştirildi. Ayrıca Nevzat Poruk ve eşi Hikmet Poruk, her ay 150 TL göndererek yavru köpekler için süt desteği vermektedirler. Dikili Hayvan Barınağı farklı bir konuma gelmiştir. 80 köpek kısırlaştırıldı. Belediyemiz tarafından 2 bin TL kuru mama alımı için ödenek ayrıldı. Ekmek kesme makinesi de alınarak daha sağlıklı çalışmalar yürütülmektedir. Bu konuda da Başkan Vekili Yusuf Altıparmak’a da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Hayırsever Nevzat Poruk ile barınağı gezen Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, kendisi ve eşine teşekkür ederek barınağı güzelleştirme çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.
Kaynak: İHA