Gökçebey’de Kanalizasyon ve Arıtma Tesisi İçin Kazma Vuruluyor

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Belediye tarafından yapılacak olan kanalizasyon ve arıtma tesisi için hazırlıklara başlandı.

Gökçebey’de Kanalizasyon ve Arıtma Tesisi İçin Kazma Vuruluyor

Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan ilçede yapılacak olan kanalizasyon ve arıtma tesisi ile açıklamalarda bulundu. Başkan Kılınçarslan İller Bankası nezdinde ihale edilmesinin ardından yüklenici firma yetkilileri belediyeye gelerek kanalizasyon ve arıtma tesisi için incelemelere başladığını en kısa sürede çalışmaların başlayacağını söyledi.

Kılıçarslan, “İller Bankası Genel Müdürlüğünce ihale edilerek yapımına başlanan belediyemize ait kanalizasyon proje çalışmaları yüklenici firma tarafından devam etmekte olup, şu ana kadar yapılan çalışmaların inceleme ve kontrolü İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü, Belediyemiz ve Yüklenici firmadan oluşan heyet ile gerçekleştirilmiştir. Etaplar halinde hazırlanmakta olan projenin İller Bankasınca onaylanmasına müteakip en kısa sürede yapımına başlanılması planlanmaktadır. İlçemiz için önemli olan bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA