Chp Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Turgutlu’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, “Bizim rotamız belli gaza basarak ve direksiyon hakimiyetini kaybetmeden il il, ilçe ilçe dolaşıyoruz.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Turgutlu’da
Doğru, dürüst ekiplerle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nu 2015'te başbakan yapacağız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, partisinin Turgutlu ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Ulman, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu yer aldı. Yerel seçimler ve gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, "Turgutlu Manisa'nın gözbebeği, 30 Mart seçimleri Türkiye için çok önemli Manisa Büyükşehir oluyor. İl Özel İdareler kapanıyor artık büyükşehirler çok önemli. İl ve ilçeler bu bağlamda koordineli çalışmalı Manisa ve Turgutlu CHP'yle kazanarak bunu gösterecek. Turgutlu'da doğruluğu ve dürüstlüğü ile nam salan Cengiz Ulman'la yola çıktık. Manisa'da hizmet açığı var, proje üreten sorun çözebilecek Özgür Özel'i Manisa'ya yolladık. Bu takım dürüstlüğü ile göz önünde" ifadelerini kullandı.
"Bugün ülkede seçim olsa yerel bazda CHP yüzde 31, AK Parti yüzde 36 oy oranıyla sandıktan çıkar, arada 5 puanlık fark var durmadan ayağımızı gazdan çekmeden hedefe doğru devam etmeliyiz” diyen Günaydın, “Bizim rotamız belli gaza basarak ve direksiyon hakimiyetini kaybetmeden il il, ilçe ilçe dolaşıyoruz. Doğru, dürüst ekiplerle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nu 2015'te başbakan yapacağız" şeklinde konuştu.

Gezi olaylarında yaralanan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan ile ilgili de Günaydın, katillerin hep unutulduğunu kahramanların hep hatırlandığını söyledi.

Kaynak: İHA