Chp Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Manisa'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, yerel seçimler öncesi CHP'nin oylarını yükselttiğini savunarak, partililerden seçimlerde sandık başlarında olmalarını ve oylara sahip çıkmalarını istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ve CHP İl Başkanı Cahit Kaplan'la birlikte Turgutlu'ya gelen Günaydın, buradaki konuşmasında Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ileri sürdü.
Yapılan son anketlerde CHP'nin oylarını yükselttiğini, AK Parti'nin ise oylarında düşüş olduğunu savunan Günaydın, partililerden seçimlerde sandık başlarında olmalarını ve oylara sahip çıkmalarını istedi. Günaydın, "Başbakan ile 4 bakanın yaptıkları yolsuzluklar nedeniyle mahkemede yargılanmalarını ve hesap vermelerini bekliyoruz" dedi.

30 Mart seçimlerinde Manisa ve Turgutlu belediye başkan adayları için yoğun çalışma gösterilmesini isteyen Günaydın, "Büyükşehir olan Manisa seçimleri için buradayım. CHP'nin Turgutlu Belediye Başkan adayımız Cengiz Ulman ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Özgür Özel pırıl pırıl insanlar. Turgutlu'ya ve Manisa'ya başarılı hizmetler sunacaklarına inanıyorum. 17 gün sonra yapılacak seçimde bu adaylara desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA