Chp Adayı Tosun Açıklaması

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Mustafa Tosun, sabahın ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine dek partisinin İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyesi adaylarıyla omuz omuza vererek sürdürdüğü seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Chp Adayı Tosun Açıklaması

CHP Dikili İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte İsmetpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Tosun, Dikili Belediyesi’nde halkın iktidarını kurmaya çok az kaldığını belirterek; ‘30 Mart’tan itibaren Dikili bizimle başı dik ve yüzü gülen bir ilçe olacak’ dedi.

Kalabalık grupla ziyaret ettiği İsmetpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet ederek, isteklerini dinleyen CHP’li Tosun burada yaptığı konuşmalarda, projelerini dile getirerek vatandaşlardan gelen talepleri dinledi. Dikili'nin yeni bir vizyona ihtiyacının olduğunu ifade eden Tosun, göreve geldiklerinde ilçe genelinde büyük sorun teşkil eden imar, altyapı, üstyapı ve ulaşım sorunlarının çözümü için tüm imkanları seferber edeceğini söyledi.

Sorunların çözümü için projelerinin hazır olduğunu ve Dikili’nin geleceğine imza atacak kadroların CHP saflarında olduğunu belirten Tosun ‘Belediyecilik bizim işimiz. 17 yıldır Dikili Belediyesi'nde çalışıyorum. Ekibimde Dikili'nin aydınlık yüzünü yansıtan ve Dikilimize güzel hizmetler verecek çok değerli arkadaşlarımız var. Ben ve arkadaşlarım halkımıza ve ilçemize iyi hizmet vermek ve mutlu bir kent yaratmak için gecemizi gündümüze katarak çalışacağız'' dedi.

Kaynak: İHA