Başkan Karabalık Muhtarlarla Vedalaştı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, meclis üyeleri ardından mahalle muhtarları ile de vedalaştı.

Başkan Karabalık Muhtarlarla Vedalaştı

Duygusal anların yaşandığı Kartepe Sukay Park Tesisleri’ndeki veda töreninde “Gönül kapım hep açık” diyen Başkan Karabalık, 5 yıl boyunca birlikte görev yaptığı muhtarlarla çalışmaktan duyduğu memnuniyetin anısına birer teşekkür plaketi takdim etti.

2009 - 2014 yıllarında Kartepe İlçesi’nde görev yapan köy ve mahalle muhtarları onuruna Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde veda programı düzenleyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın davetine Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker ve dernek üyesi muhtarlar büyük ilgi gösterdi. Veda töreninde muhtarlar adına teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Türker, “Birlik ve beraberlik içinde uyum içinde çalıştığımız başkanımıza bize verdiği değer için teşekkür ederiz. Kendisinden ne zaman bir talepte bulunsak ikiletmeden mahallelerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında ekiplerini seferber etti. 2009 yılında yeni ilçe olan Kartepe’nin bugünlere gelmesinde sergilediği performans ve sağladığı hizmetler adına kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kartepe seni unutmayacak sayın başkanım” dedi.

2014 Mahalle seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, belediyenin bir organı gibi gördüğü muhtarlara veda programına katıldıkları için teşekkür etti. Başkan Karabalık, “Yeni bir dönemin öncesinde birlikte çalışma imkanı bulduğum siz değerli muhtarlarımıza teşekkür edip helallik almak istedim. Muhtarlığınızın bir belgesi olarak da sizler onuruna hazırladığımız plaketleri verip birer kahve takımı hediye etmek istedik. Bu kahve takımları ile içeceğiniz kahveler eşliğinde yarın bu güzellikleri ve bizleri hatırlamanızı istedik. Görev yaptığım süre içinde sizlere karşı gönül kapım hep açık oldu. Birinizi diğerinizden ayırmadım. Bu beş yıl boyunca halkımızla hep iyi ilişkiler kurdunuz. Bizim de işimizi kolaylaştırdınız. Halkımızla aramızda köprü vazifesi oldunuz. Bizimle etle tırnak gibi oldunuz. Sizler bizlerle her zaman bir sevgi yumağı olmayı başardınız. Ve bunu başardığınız için size, bugün bu 5 yılın sonunda sağladığınız destek, sevgi, ilgi ve güzelliklerden dolayı bu 5 yılın sorumlusu birinci derecede şehrül emini ve bunu paylaşan siz 62 arkadaşımıza minnet borcumuz var. Onun için size canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA