Beyaz Haber'e koruma şiddeti

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş’ın seçim çalışmalarını takip etmek isteyen Beyaz Haber ekibi koruma şiddetiyle karşılaştı. Beyaz Haber ekibine engel olan korumalar muhabirin üzerine yürüyüp kameraları kırdı.

Beyaz Haber'e koruma şiddeti
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın seçim çalışmalarını takip etmek isteyen Beyaz Haber ekibi, Yavaş'ın korumaları tarafından tartaklandı.

KAMERAYI KIRDILAR
Mansur Yavaş'ın korumaları Beyaz Haber ekibine müdahale etti. Kamerayı kıran korumalar bununla da yetinmeyip Beyaz Haber muhabirinin üzerine yürüdü.

BEYAZ TV'YE HAKARET
Görevleri sadece kamuoyunu bilgilendirmek olan Beyaz Haber ekibi, korumalara yönelttiği sorulara da mantıklı cevaplar alamadı. Kaçamak cevaplar veren korumalar Beyaz TV ismine de hakaret etti.

KORUMA ŞİDDETİ DEVAM ETTİ
Korumalar, Mansur Yavaş'ın etkinlikten ayrıldığı sırada da benzer davranışlarına devam etti. Beyaz Haber ekibi Mansur Yavaş'ın korumaları tarafından engellendi.

YÜKSEK SEÇİM KURULU'NA DUYURUYOUZ
Beyaz TV eşitlik ilkesi gereği CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın seçim çalışmalarını duyurmak için haber yapmak istiyor ancak Yavaş'ın koruma ekibi buna izin vermiyor.