Tügik'te Genel Kurula Doğru

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, "TÜGİK, bir basamaktır ama ülkeye katkı sağlamak için basamaktır. Kişisel beklentiler, kişisel faaliyetler ya da geleceğe yönelik siyasete giriş için basamak değildir" dedi.

TÜGİK'in 1 Mart'taki genel kurulu öncesinde seçim çalışmalarına devam eden Güral, Bulancak Genç İş Adamları Derneği üyeleriyle ilçedeki bir restoranda bir araya geldi.
Güral, yaptığı konuşmada, bölgelere ve illere katma değer yaratacak projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kadınların, Türk ekonomisine sağlayacakları katkıların önemli olduğunu belirten Güral, "Özellikle yeni dönem projelerimizin içinde öncelikli konuların başında kadınlar geliyor. Bu döneme yine hizmet ve görev anlayışı içinde devam etmek istediğimizin özellikle bilinmesini vurgulamak istiyorum" diye konuştu.

Güral, şunları söyledi:
"TÜGİK'i bir basamak olarak kullanmak isteyenlerin dışında biz tamamen gönüllülük esasıyla ülkemiz için, konfederasyonumuza bağlı üyelerimiz için çalıştığımızı belirtmek istiyorum ve bundan sonra da çalışacağımıza söz veriyorum. Bazen, bazı zihniyetler bu tür yerleri basamak olarak kullanıp buralardan menfaat ve bu emellere yönelik çalışmalar içinde olduklarını üzülerek duyuyoruz. TÜGİK, bir basamaktır ama ülkeye katkı sağlamak için basamaktır. Kişisel beklentiler, kişisel faaliyetler ya da geleceğe yönelik siyasete giriş için basamak değildir."
Kaynak: AA