Gönül Hırsızı 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

“Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ama çoğu zaman da eğlenceli bir dizi’ olarak nitelendirilen Gönül Hırsızı 10. bölümüyle 7 Şubat Cuma akşamı TRT1’de ekrana gelecek.

Gönül Hırsızı 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Gönül Hırsızı Dizisi 10. Bölüm özeti

Hülya ' yı istemeye giden Tarık ve ailesi Uygar ' ın olumsuz cevabıyla neye uğradığını şaşırır. Bunun üzerine bir de Bülent ' in Hülya ' yı istemeye gelmesi işleri iyice çıkmaza sokar. Nadir Abi ' den yardım isteyen Tarık, Bülent ' in Hülya ' yı istemesine engel olmak için planlar yapmaya başlar.

Bülent de boş durmaz ve babasından aldığı öğütle mahalleliye kendini tekrar sevdirmeye çalışır. Bakkal Edip ' in dükkânında karşılaşan Bülent ve Tarık kavga etmeye başlar. Öte yandan, Tarık Hülya ' yı kaçırmaya karar vermişken, Hülya birden ortadan kaybolur. Herkes Hülya ' yı Tarık ' ın kaçırdığını düşünür.

Bu sırada birden ortaya çıkan Meftun ' un gizemli akrabası Aytun tüm mahallede merak konusu olur. Uygar ve Bülent Hülya ' yı bulmak için çabalarken Nadir ' in onlara hazırladığı sürprizden habersizlerdir. Meftun ' un gizemli akrabası kim? Nadir ' in Bülent ve Uygar ' a hazırladığı sürpriz ne? Tarık Hülya ' yı bulabilecek mi?