Kurtlar Vadisi Pusu 214. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Perşembe akşamlarının tartışmasız en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu’da tansiyon düşmek bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 214. Bölümü ile 6 Şubat Perşembe akşamı ATV ekranlarına geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 214. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 214. Bölüm özeti:

Kurtlar Vadisi Pusu 214. bölümde Polat'ı karşısında gören Nazife anne ne yapacak? Polat Alemdar annesi ve babasından sonra kızı Elif ile de yüzleşecek mi? Tapınakçıların arasındaki iki ajan Murat ve Cahit deşifre oldu mu? Kara İran'da kim ile ne için savaşacak? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölümde karşınızda olacak..

Kurtlar Vadisi Pusu 214. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip, Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü, yine nefes kesecek. 6 Ocak Perşembe günü atv'de yayınlanacak olan dizi, yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde, Polat Alemdar, bu kez de Nazife Anne'nin karşısına çıkacak. Nazife Anne'nin vereceği tepki merak konusu olurken, Murat'ın akıbeti de bu bölümde belli olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 214. bölümde, Tapınakçıların arasına katılan Cahit'in yeni planı da gün yüzüne çıkacak. Akif kimi kaçıracak, Pusat'ın mekanlarını basıp elinden almak istediği Baltazar, nasıl bir karşı hamle yapacak?