Mehmet Erdem Adanalı Hayranlarıyla Buluşacak

Dizi filmlerine yaptığı müziklerin yanı sıra sesiyle de büyük bir hayran kitlesine ulaşan sanatçı Mehmet Erdem, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak.

Mehmet Erdem Adanalı Hayranlarıyla Buluşacak

"Herkes Aynı Hayatta" isimli ilk albümü ile kısa sürede milyonların beğenisini kazanan müzisyen Mehmet Erdem, "Hiç Konuşmadan" adlı yeni albümünü Adana Optimum içerisindeki buz pistinde kurulacak olan platformda imzalayacak. 7 Şubat Cuma günü saat 18.00'de sevenleri ile bir araya gelecek olan Erdem, ziyaretçileri için mini bir konser de verecek.

"Olur Ya", "Hakim Bey", "Herkes Aynı Hayatta" ve "Haydi Gel Gidelim" şarkılarıyla geçtiğimiz yıldan beri dillerden ve müzik listelerinin zirvesinden düşmeyen Mehmet Erdem, albümünün çıkış şarkısı "Acıyı Sevmek Olur Mu?" adlı eserin yanı sıra, Ahmet Kaya'nın "Kum Gibi", Sertab Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm", Barış Manço'nun "Gibi Gibi", İlhan Şeşen'in "Bir Ucuz Gitar", Erkin Koray'ın "Aşkımız Bitecek", Fatih Erdemci'nin "Ben Ölmeden Önce" ve Tanju Okan'ın "Kadınım" şarkılarını da kendine has yorumuyla sunuyor.
Kaynak: İHA