Arka Sokaklar 319. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 1 Mart Cumartesi akşamı 319. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 319. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Arka Sokaklar Dizisi 319. Bölüm özeti:

Rıza Baba'yı zor günler bekliyor
Demir parmaklıklar ardındaki Rıza Baba'yı zor günler bekliyor.

Herkes cezaevinin kapısının önündedir. Ayla bu durumu kaldıramaz. İlaçlarla sakinleştirilip, uyutulmaktadır. Abdülmalik Asfa, Rıza'nın hapse girmesinden mutludur ancak, işler kolaylaşmamıştır. Fazlı ve Zekeriya, polisin elindedir. Fazlı ve Zekeriya'nın serbest bırakılması için Soydan'a baskı yapar. Rıza'nın yokluğunda, ekibi toparlamak Arif Müdür'e düşer.

Hüsnü'nün maaşının üçte biri açığa alındığı için kesilecektir. Suat ile, çocuklara hissettirmeden tasarrufa gitmek lazım diye dertleşirler. Bu konuşmaları Zeliha ve Metin duyar. Metin kimseye belli etmeden bir kafede çalışmaya başlar.

Soydan, gerekli yerlere talimatlarını verir ve nezarette tutulan Zekeriya ile Fazlı, bir şekilde serbest bırakılır. Fatma'yı da çocuk şubeden almayı başarırlar. Fatma'yı, Fazlı ile birlikte Abdülmalik'in rezidansındaki diğer daireye yerleştirirler.

Fazlı, Fatma'ya zorla sahip olmaya kalkınca kız intihar eder. Soydan, bir işe girdik ancak sürekli ceset temizliyoruz diye Abdülmalik'e yüklenir. Abdülmalik Asfa durumu kökten çözer. Fazlı'yı kendi eliyle öldürür. Zekeriya da ortadan kaldırılır. Suriye sınırındakiler hemen gelsin talimatını verir. Yani Cevher ve Aziz… Cevher, İstanbul'a geri dönecektir.

Rıza hapishanede zor günler yaşamaktadır. Gerek mahkumlar, gerekse gardiyanlar kendisine kötü davranmaktadır. Rıza sürekli dik durmaya çalışır.