Yağ Hırsızı 2 Kardeş Yakalandı

Konya’da bir iş yerinin önündeki iki varil yağı çaldıkları iddia edilen 2 kardeş, güvenlik kamerası tarafından görüntülenince polise yakalandı.

Yağ Hırsızı 2 Kardeş Yakalandı

Olay, 24 Ocak Pazartesi günü saat 06.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Eski Sanayi Sitesi’nde bulunan bir oto tamirci dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, E.Ö. (22) ve kardeşi T.Ö. (18), kendilerine ait minibüsle iş yerinin önüne geldi. Şüpheliler, etrafı kontrol ettikten sonra eldiven giyip varilleri minibüse yüklemeye başladı.

Kardeşler, bu sırada aracın el frenini çekmeyi unutunca minibüs geri geri gitmeye başladı.

T.Ö hemen minibüse binerek el frenini çekti. İki kardeş, daha sonra iş yeri önündeki iki varili minibüse yükleyerek uzaklaştı. İş yeri sahibinin durumu polise bildirmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızlık şüphelisi ağabey kardeşi merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi’nde yakaladı

Hırsızlık suçundan poliste 21 kaydı bulunan E.Ö. ve 15 kaydı bulunan kardeşi T.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA