Chp'li Tosun Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Tosun, seçim çalışmalarına mola vermeden devam ediyor.


CHP’li Tosun, son olarak Deliktaş Köyünü ziyaret etti. Miting havasında geçen ziyarette CHP’li Tosun’a partisinin ilçe teşkilatıyla meclis üyesi adayları da eşlik etti. Dikili şehir merkezinden 250 araçlık konvoyla gerçekleştirilen ziyarette CHP’li Belediye Başkan Adayı Mustafa Tosun’u yaklaşık bin civarında Deliktaş’lı coşkuyla karşıladı.

İlçeyi karış karış dolaşarak sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayan Tosun, seçim çalışması kapsamında Deliktaş Köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Köy meydanında vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılanan Tosun, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Tosun, 30 Mart'tın çok önemli bir dönemeç olduğunun altını çizerek, ‘Bu seçim yerel yöneticileri belirleyeceği gibi ülkenin geleceğine yöne verecektir. Bizlerin projeleri hazırdır. Zaten yerel yöneticilik CHP’nin işidir. Biz hem kendimize oy istediğimiz gibi hem de ülkemizin geleceğine sahip çıkma zamanı olduğunu haykırıyoruz. Çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakmak ve de AKP karanlığından kurtulmak için sizlerden yerel seçimde CHP’nin altı oklu amblemine evet oyu vermenizi istiyorum’ dedi.

Konuşmasında Veteriner Hekim olarak, 17 yıldır Dikili Belediyesi’nde çalıştığını ve yerel seçimler öncesi bu görevinden istifa ederek CHP Dikili Belediye Başkan adayı olduğuna dikkat çeken Mustafa Tosun, ‘Ben, Çandarlılıyım, Bademliliyim, Deliktaşlılıyım, Bahçeliliyim, Demirtaşlılıyım, Salihlerliyim. Yani bütün köyleriyle, mahalleleriyle Dikililiyim, sizlerim, sizlerin kardeşi, evladıyım. Tüm sorunlarınızı, beklentilerinizi çok iyi biliyorum. Tüm bu sorunlarına vakıf olduğumdan çözüm yollarını da iyi biliyorum. Sizlerle el ele, omuz omuza vererek sorunları kökünden çözeceğiz. Bu nedenle siz Dikilili hemşerilerimin sıkıntılarını bitirecek samimi projelerle yola çıktık. Göreve gelmemizle uygulayacağımız katılımcı demokrasi anlayışı ile güçlendirilmiş sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ile çiftçisi, köylüsü, esnafı, emeklisi, işçisi, memuru, genci, yaşlısı tüm Dikilili hemşerilerimizin yüzünü güldürecek ve de yaz aylarında tatil için Dikili’yi seçen misafirlerimizin huzurunu ve rahatı rahatını sağlayacağız. Bizimle artık herkes Dikili’de yaşamaktan keyif alacak’ dedi.

Kaynak: İHA