Bbp'den Konya Basın Konseyi'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Cemal Erkoç ve merkez ilçe belediye başkan adayları, Konya Basın Konseyi'ni ziyaret etti.

Erkoç, ziyaretteki konuşmasında, 20-25 yıldan bu yana Konya'nın aynı kişiler tarafından yönetildiğini söyledi.

Konya'nın değişime ihtiyacı olduğunu vurgulayan Erkoç, "Büyük Birlik Partisi'nin ilkeli, seviyeli bir parti olarak yönetime hazır olduğunu beyan ediyoruz. Kadromuz hazır. 1 Mart'ta Genel Başkanımızın da katılacağı aday tanıtımımızda Konya adına yapacağımız hizmet ve projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız. 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin tüm siyasiler adına her türlü şaibeden uzak olmasını dilerim" diye konuştu.

BBP'nin Karatay Belediye Başkan adayı Mustafa Melek, Selçuklu adayı Mehmet Emin Bozkulak ve Meram adayı Abdullah Nacak partilerinin seviyeli bir siyaset çerçevesinde göreve hazır olduğunu ifade etti.

Konya Basın Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Sabri Altun ise Büyük Birlik Partisi adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Tabii ki her partinin kendine göre çalışmaları ve projeleri var. Konya adına hayırlısı olsun" dedi.

Kaynak: AA