Mhp Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın Şenkaya’da Destek İstedi

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Şenkaya’da büyük bir coşkuyla ve güllerle karşılandı.

Mhp Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın Şenkaya’da Destek İstedi
Aydın, beraberindeki heyetle birlikte MHP Şenkaya çalışma bürosunda seçmenlere projelerini anlattı. Aydın’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın; !Bugün Şenkaya’nın mutlu ve gururlu günü çünkü biz Şenkaya’ya soluk almaya geldik. Biz bugün Şenkaya’ya kuvvet almaya geldik, güç almaya geldik, inşallah Şenkaya’da alacağımız güç ve kuvvetle Erzurum’a Büyükşehir’i Milliyetçi Hareket Partisine kazandıracağız. Türkiye’nin hali ortada siyaset yapıyorlar şuanda mahalli idareler seçimi var. Belediye Başkanlığı seçimlerindeyiz. Çaldığı müziklere bakın, söylediklerine bakın, bunların öz güvenleri de bitmiş, bunların milletin içine çıkacak yüzleri de kalmamış sadece kuru propaganda var. Yüreğin yetiyorsa gel Şenkayalının derdini dinle, gel Şenkaya’da neler oluyor bir gör, ama Erzurum’u görmemiş bir adam Şenkaya’nın hangi derdini görüp de hangi derdine ilaç olacak. Varsa da yoksa da üç beş sene önceki sloganlarla merkezi siyaseti Şenkaya’ya taşıyorlar bırakın bunu Şenkaya’nın derdini anlatın bana. Şenkaya’dan Neler götürdünüz onların hesabını verin bize. Şenkaya’dan neler götürdünüz, Şenkaya’nın besicisine neler yaptınız, hayvancılıkla uğraşan benim hemşehrilerimi nasıl mağdur ettiniz bunu gelin anlatın. Askerlik Şubesini gelin anlatın bana, giden kurumları anlatın bana. Şenkaya’nın derde neyse, Olur’un derdi de o, Narman’ın da derdi de o, Oltu’nun derdi de o. Buraları geziyorum adım adım. Yüreğim avucumda geziyorum tek başıma geziyorum. Arkamda zenginler yok koltuğumuzun altında ayakkabı kutuları yok, evimizde kasalarımız yok ama iki şey var birincisi Allahtan korkum var ikincisi kuldan utanmam var. Bir siz değerli hemşerilerimin bana verdiği güç var" DİYE KONUŞTU

Partisine Şenkaya’dan destek isteyen Aydın Erzurum’un ve çevresinin daha iyi bir yaşanır hale gelmesi için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Aydın partisinin çalışma merkezinde yaptığı konuşmanın ardından esnafı ziyaret etti. Esnafı ziyaretinde bazı esnafların Aydın’ı gülle karşıladı. Şenkaya’da gülle karşılanması Aydın’ı şaşırttı. Aydın, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan’ı makamında ziyaret ederek adaylığını tebrik etti. Aydın esnaf ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA