Ak Parti Karatay Belediye Meclis Üyeleriyle Buluştu

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayları ile düzenlenen bir programda bir araya geldi.

Ak Parti Karatay Belediye Meclis Üyeleriyle Buluştu

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, düzenlediği bir toplantı ile Karatay Belediye Meclis Üyeleri’ni bir araya getirdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları İlçe Teşkilatı ile Karatay Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, teşkilatlar olarak 30 Mart’a çok önem verdiklerini ve bu yönde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.

Seçim çalışmalarının gayet verimli ve iyi geçtiğini söyleyen Başkan Sorgun, “30 Mart’tan çok umutluyuz. İnşallah 30 Mart akşamı Konya’dan AK Parti’ye yine rekor bir oy oranı bekliyoruz. İnşallah daha önce koyduğumuz 32 belediye hedefine de ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, Karatay’a hizmet için yıllardır çaba gösterdiklerini ve bu konuda da başarılı olduklarını ifade ederek, “Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmetler daha hızlı ve kaliteli olacak. Karatay daha da gelişecek” dedi.

“Her şey Karatay’ın geleceği için” diyen ve Karatay Belediye Meclis Üyesi Adayları’na hayırlı olsun temennisinde bulunan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, ilçe teşkilatı olarak seçimlere iyi hazırlandıklarını ve 30 Mart’ta yine büyük bir desteğin sağlanacağına inandıklarını söyledi.

Genç, Karatay’ın daha da gelişmesi, büyümesi ve ilerlemesi için teşkilat olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Toplantı, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Belediye Meclis Üyesi Adayları’nın istişareleri ile sona erdi.
Kaynak: İHA