Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Şenkaya’da

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve beraberindeki heyet Şenkaya'da coşkuyla karşılandı.

Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Şenkaya’da

Öz Örtülü Cafe ve Restaurantta düzenlenen toplantıya ilgi büyüktü. Toplantının açılış konuşmasını Şenkaya Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Onur Aki Yaptı.

Şenkaya Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Onur Aki açılış konuşmasında, "Bizler ilçe teşkilatı olarak Ak Parti delegesinin bireyleri olmanın gururunu yaşıyor, yerel seçimlerde başkanlarımızla birlikte Erzurum'a, Şenkaya’ya laik olduğu hizmeti vereceğimize inanıyor hep birlikte durmak yok yola devam diyoruz." dedi.

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan'da, "Yeni bir seçim arifesindeyiz. Ancak bu seçim büyükşehirle beraber köyleri ve ilçeleri bütün içine aldı, mahalle kültürünü oturttu. Bizler artık İlimizle köylerimizle daha iç içe olacağız. Daha büyüyen bir Türkiye için el ele veren bir birlik içerisindeyiz. Hem Şenkaya’mız hem de hükümetimiz geçen on yıl içerisinde Şenkaya’mıza yaklaşık köyler dahil bugünkü parayla 120 trilyonluk yatırım yaptılar. Temel ihtiyaçlarımızın birçoğunu tamamladık. İnşallah bu seçimde de geriye kalan mahalle hizmetlerimizi tamamlayacağız. Bizler, hükümetimizin bize bakışı gibi bizde onlara en büyük desteği vereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu seçimlerde de başarılı çıkacağız." diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ise "Ak Parti gibi bir partide Cumhuriyet buyunca yapılan hizmetlerin kat be kat fazlasını on yıla sığdıran ve tarihimizin en büyük hizmetlerini bu ülkeye kazandıran Ak Parti gibi bir partide siyaset yapmanın gururunu yaşıyoruz. Denizin altından Marmarayı yapıyoruz, denizin üstünden de İstanbul’u İzmir’e bağlıyoruz. Nükleer Santraller yapıyoruz. Üçüncü havalimanını üçüncü köprüyü yapıyoruz. Türkiye’de üç katından fazla duble yol yapmışız. Cumhuriyet tarihinde yapılanların üç katı. Her tarafa hastaneler büyük modern hastaneler şehir hastaneleri yapmışız. Düne kadar ambulansı olmayan ilçemize artık helikopter ambulans gidiyor. Şimdi bu kadar hizmeti yaparken birileri hadi buyurun gelin şu işleri siz yapın demediler. Neyle mücadele ettik, bunları yaparken Sayın Başbakanımız başını bu yola koydu. Önce darbecilerle Ergenekoncularla mücadele etti. Bir taraftan da terörle mücadele etti. Türkiye ne zaman seçime girse PKK terörüyle karşı karşıya kalıyor. Daha altı ay önce gezi parkı diye bir belayı Türkiye’nin başına musallat etmeye çalıştılar. İki tane ağaç yüzünden Türkiye’yi yakıp yıktılar. Oysa taksime bir şaheser yapılıyor. Medyan yapılıyor. Trafik meydanın altına alınıyor. Bunun için Türkiye’yi yaktı yıktılar. Yetimi bakın buda yetmedi. Şimdi seçime gidiyoruz 17 Aralık’ta Türkiye’nin başına başka bir çorap örmeye çalışıyorlar. Sebep Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkenin başından indirmek. Bizim hedeflerimiz var. Bizim yolumuza taş koymak isteyenlere biz fırsat veremeyiz. Çünkü bu ülkenin 2023 hedeflerini Ak Partinin gerçekleştirmesi lazım. Buradan aşağı gidersek bu eldeki kazanımlarıda kaybederiz. Türkiye’de yolsuzluk diye yaygara kopartıyorlar. Bu kadar hizmeti yapmışsınız kasanız dört kat artmış Merkez Bankasındaki kasanız bu kadar büyümüş, borçlarınızı ödemişsiniz, dilenci durumundaki bir ülkeyi teslim almış bu hükümet bu hale getirmiş. Bu ülkede nasıl yolsuzluk diye Ak Partiye iftira atarsınız. Varsa yapan, hata yapan olabilir hesabını verir. Bunun üzerinden Ak Partiyi aşağı indirmeye çalışırsanız işte buna bu millet dur der. Biz çalışmamıza devam edeceğiz çünkü biz hedefleri olan bir siyasi aileyiz. Bu hedeflerimizi milletimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz." dedi.

Sağlık ve ulaşım alanında yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen'de, "15 bin kilometre duble yol yapılacak dendiği zaman o zamanki ana muhalefet partisi genel başkanı Baykal dedi ki neyle yapacaksınız, nerden bulacaksınız bu parayı. Başbakanımız dedi ki biz buluruz ve yaparız. Şimdi 18 bin kilometre duble yol bitti. Önümüzdeki on yılda şuana kadar yapılan yolların bir misli daha yapılacak. 2023’e girerken Türkiye yol ağları ile örülmüş olacak. İşte dün mevcut yolların tamiratını yapamayan bir devlet şimdi tamirat yaptığı gibi yeni yolları bir bir yapıyor. Şimdi bunu hangi alanda ele alırsak alalım görmek mümkün." dedi

Sekmen projeleri hakkında bilgi vererek konuşmasına son verdi.

Sekmen, beraberindeki heyetle birlikte Şenkaya’da konakladı.
Kaynak: İHA