Başkan Tiryaki Seçim Startını Verdi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin startını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Başkan Tiryaki Seçim Startını Verdi
Karapürçek Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törene yaklaşık 6 bin Altındağlı katıldı.

Başkan Tiryaki’yi sloganlarla karşılayan Altındağlı vatandaşlar, “Desteğimiz sürüyor, Altındağ büyüyor” dedi.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki konuşmasına duygularını anlatan bir şiirle başladı.

Altındağ’a ilkleri yaşatan Veysel Tiryaki, her adımda Altındağ’ı ve Altındağlıları daha ileri taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Altındağlı hemşehrileriyle gönül birliği yapan Başkan Tiryaki “Rant, oy ve çıkar kavgasıyla siyaset yapmadık. Koltuk sevdamız değil, hizmet sevdamız oldu.” diye konuştu.

Başkan Tiryaki konuşmasında Altındağ’ın tüm mahallerini teker teker sayarak, yediden yetmişe tüm Altındağlılara kucak dolusu sevgi ve selam gönderdi. İlk günkü heyecanını ve isteğini hiçbir zaman kaybetmediğini dile getiren Başkan Tiryaki, yılmadan yorulmadan, gelişen bir Altındağ için mücadele edeceklerini belirtti.

“GÜNEŞ, ALTINDAĞ’IN HER KARESİNİ AYNI DERECEDE ISITACAK”
Başkan Tiryaki sözlerini şöyle sürdürdü: “Nefes alamayan, müteahhitlerin unuttuğu, imar sorunu olan, sosyal donatı alanları bulunmayan Altındağ için; yıllardır tapusunu alamayan, çile çeken Altındağlılar için bu yola baş koyduk. El ele bu zorlu yollarda yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz bir, kardeşliğimiz bir, hedefimiz bir, Altındağ’a olan sevdamız bir…”
Altındağ’da ezber bozduklarını, tabuları yıktıklarını ifade eden Tiryaki, ortaya konan başarıların altında emek ve samimiyet olduğunu kaydetti.

Başkan Tiryaki, hiçbir zaman ayrımcılık yapmadıklarının altını çizerek “Güneş, Altındağ’ın her karesini aynı derecede ısıtacak.” dedi.

Günü kurtaran değil geleceği kurtaran projeler üretmek istediklerini söyleyen Tiryaki, Altındağ’da yapılaşmanın önündeki engelleri kaldırdıklarını, çarpık yapılaşmayla mücadele ettiklerini ve ilçede imar sorununu çözdüklerini vurguladı.

“BİZ REKLAM DEĞİL, İŞ YAPIYORUZ. BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ”
“Biz Altındağ’a ailecek sevdalandık.” diyen Başkan Tiryaki Ankara’ya geldiği günden beri Altındağ’da oturduğunu, Altındağlı çocukların geleceği için çalıştığını belirtti.

Başkan Tiryaki “Biz reklam değil, iş yapıyoruz. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Halkın bir tek kuruşunun bile haksız, gereksiz yere harcanmasına izin vermiyoruz. İşi ehline teslim ediyoruz. Emanete ihanet etmiyoruz. Gelecek dönemde Altındağ’ın el atılmamış her mahallesine gireceğiz. Gecekondular tamamen temizlenene, imar yollarının tamamı açılana kadar hiç durmayacağız. Yeni okullar, kültür merkezleri, yüzme havuzları, spor tesisleri, müzeler ve kütüphaneler kuracağız” dedi.

ALTINDAĞ SLOGANLARLA İNLEDİ
Karapürçek Kapalı Spor Salonu’nu dolduran binlerce kişi ‘Altındağ seninle gurur duyuyor’ , ‘Altındağ’da tek başkan, Veysel Başkan’ tezahüratları ve “Sen Altındağ’a, biz sana tiryakiyiz” pankartlarıyla Başkan Tiryaki’ye sevgi gösterilerinde bulundu. Programdan sonra seçim otobüsüne binen Başkan Tiryaki, kalabalık bir konvoy eşliğinde Altındağ’ın sokaklarında vatandaşları selamladı

Kaynak: İHA