Gönül Hırsızı 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Gönül Hırsızı 13. Bölümüyle 28 Şubat Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Gönül Hırsızı 13. Bölüm fragmanı ve özeti...

Gönül Hırsızı 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Gönül Hırsızı Dizisi 13. Bölüm özeti:

Ali ve Neriman'ın tekrar evleneceği haberi mahalleye bomba gibi düşmüştür. Bu haber yüzünden sürprizleri yarım kalan Tarık ve Hülya ise üzgündür. Hülya evlenme isteğini ailesine açıkladığında aldığı olumlu cevap karşısında şaşırır.

Bu sırada Ali; Neriman'ın evine yerleşmeye başlamıştır. Ancak Ali'nin Neriman'ı çok sinirlendirecek küçük bir misafiri vardır. Tarık ise babasının eve dönmesine fikrine hala sıcak bakmamaktadır.

Evlilik kararı alan Bakkal Edip ve Süreyya ise küçük Mevlüt'e sahip çıkar, Mevlüt Süreyya'nın evinde kalmaya başlar. Bu sırada Ali, evde reklam filmi çekmeye karar verince, Neriman'ı küçük bir yalanla evden uzaklaştırır.

Ali'nin sayesinde güzelleşip bambaşka bir görünüme sahip olan Işıltı, reklam filminde Tarık'a eşlik eder. Bu durumdan habersiz olan Hülya ise durumu yanlış anlar ve Deniz'in de kışkırtmasıyla çok büyük bir kıskançlık krizine girer. Tarık bu durumu açıklamaya çalışırken işler daha da karışacaktır…