Alkol alarak seçim bürosu önünde kavga ettiler

Kırşehir’in Mucur İlçesinde alkollü oldukları belirtilen şahıslar seçim bürosu önünde kavga edince seçim büroları önünde siyasi gerilim yaşandı

Edinilen bilgiye göre Mucur İlçesi Meydanında M.C.Y., ve D.A., arasında önce sözlü başlayan kavga bıçaklı tartışmaya dönüştü.
Alkollü oldukları öğrenilen iki kişi arasında başlayan kavga da siyasi gerilim oluşturmak isterken İlçe Emniyet ekipleri şahısları kontrol altına almak için havaya ateş açarak şahısları polis merkezine götürdü.

Şahıslar hakkında'Kasten adam yaralama’ suçundan işlem yapılırken siyasi guruplar arasında kavga olmadığı yönündeki iddialar karşısında İlçe Belediye Başkanı Ali Şahin yaşanan olayları üzüntü ile karşıladıklarını belirterek ,”İki kişi de psikolojik tedavi gören kişi şahıslar kasıtlı olarak seçim büromuz önüne bırakıldı. Bu tür olaylar yaşanması taraftarı değiliz. Partililerimiz yaşanan olayda sağ duyulu davranırken birkaç arkadaşımızda küçük sıyrıklarla yaralandılar. Gençlerimizin tedavilerini üstlenerek topluma kazandırılması tarafındayım” dedi.