‘hanımlar Matinesi’nde Orhan Ölmez Coşkusu

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Hanımlar Matinesi’ etkinliğinde Etimesgutlu hanımlar, sevilen sanatçı Orhan Ölmez’in seslendirdiği şarkılarla hem duygulu anlar yaşadı hem de coştu.

‘hanımlar Matinesi’nde Orhan Ölmez Coşkusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Hanımlar Matineleri kapsamında Etimesgut Durmuşoğulları Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de katıldı.

Sevilen sanatçı Orhan Ölmez konserin başlangıcında söylediği parçalarla oluşan duygusal ortam, hareketli parçalarla yerini coşkuya bıraktı.

Sanatçı Orhan Ölmez’in çok güzel şarkılar söylediğini vurgulayan Nevin Gökçek, Orhan Ölmez’in halkla bütünleşen bir sanatçı olduğunu bu nedenle daha da büyüdüğüne dikkat çekerek, “Bir siyasetçinin de halktan uzaklaşmamasını istiyorum. Halkla içi içe olduğu zaman, o da zirveye çıkar” dedi.

Başkent’in bugün huzur ve güvenin tesis edildiği bir kent olarak değerlendirildiğine dikkat çeken Nevin Gökçek, “Ankara 3 defa üst üste dünyanın en yaşanabilir kentleri arasında yer aldı. Bunun nedeni Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara, yaşlılara, engellilere, gençlere, çocuklara verdiği önem ve Ankaralılara yönelik sosyal projeleridir” ifadelerini kullandı.

PROGRAM ÇEKİLİŞLE TAMAMLANDI
Etimesgut’ta da diğer ilçelerde olduğu gibi çekilişler ve armağan yağmuru program boyunca devam etti. Çekilişle talihlilere, elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı ve saç düzleştirici gibi eşyalar armağan edildi.
Kaynak: İHA