Chp'li Mustafa Tosun Dikili'de Atom Karınca Gibi

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Mustafa Tosun seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Chp'li Mustafa Tosun Dikili'de Atom Karınca Gibi

CHP’nin Dikili Belediye Başkan adayı Mustafa Tosun, CHP Dikili Belediye Meclis Üyesi adayları, partisinin ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları üyelerinin de aralarında yer aldığı beraberindeki heyetle Çandarlı Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

AZİZ BAŞKAN'LA ELELE
Seçim çalışmaları kapsamında Çandarlı Pazarını ziyaret eden Tosun, halkın sevgisi ve coşkusuyla karşılandı. Pazar esnafı ve vatandaşlarla tek tek görüşen ve sıkmadık el bırakmayan CHP’nin Dikili Belediye Başkan adayı Mustafa Tosun, ‘Her gittiğimiz yerde hemşerilerimiz bizlere ve partimize olan güvenini görünce daha da güçleniyoruz. Bugünde pazaryeri esnafımız ve vatandaşlarımız bizleri bağrına bastı. Ülkemizin CHP’ye ihtiyacının olduğu bir dönemden geçiyoruz. 17 yılını belediyeciliğe vermiş biri olarak olarak diyorum ki belediyecilik bizim işimiz. Sosyal demokratların işi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’da, bizde yerel seçimi halkımızın büyük desteğiyle açık ara kazanacağız. 31 Mart’tan itibaren Büyükşehir Belediyemizle omuz omuza vererek Dikilimizi çağ atlattıracağız. Ege’nin incisi olan Dikilimizin her mahallesi, her köyü gerçekleştireceğimiz projelerle ışıl ışıl parlayacak. Tarıma, hayvancılığa, turizme vereceğimiz destekle köylümüzün, çiftçimizin ve turizm sektöründe faaliyet gösteren esnafımızın yüzü gülecek. Pazarlarımız bereketli ve bol kazançlı olacaktır’ dedi
CHP Dikili Adayı Tosun, ‘Biz bu yola inanarak çıktık. 17 yıllık belediyecilik tecrübemle tüm yüreğimle ifade etmek istiyorum ki, Dikili’yi katılımcı demokrasi anlayışımız ışığında Dikilili hemşerilerimizle yönetmeyi ve ilçemizin her köyüne, her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet götürmeyi taahhüt ediyoruz. Çevreye ve doğaya duyarlı olmak olmazsa olmazımız olacak. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla çağdaş, katılımcı, saydam, dürüst, eşitlikçi, yansız, etkin ve verimli belediyeciliğimizle Dikili’nin birleştirici gücü olacağız. Biz ekibimizle Dikili’yi bir bütün olarak kalkındırmak hedefindeyiz. Bunu başaracak bilgiye de tecrübeye sahibiz. 31 Mart'tan itibaren prestij projelerimizle köylerimize de mahallelerimize de ciddi yatırımlar yapacağız. Dikili’nin her köyü, her mahallesi bizimle kaliteli hizmete kavuşacak’ dedi.

Kaynak: İHA