Ak Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali Açıklaması

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, gelecek nesillere yıkımı değil, büyük bir medeniyet tasavvurunu miras bırakacaklarını söyledi.

Ak Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali Açıklaması

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali dün gece Barış Manço Kültür Merkezi'nde (BMKM) düzenlenen toplantıda kamuoyuna seçim beyannamesini açıklayıp, 45 kişilik ilçe belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Edebali, "Biz şehirleri, şehirlerden de medeniyeti inşa etmiş bir geleneğin temsilcisiyiz. Önümüzdeki dönemde dirilişe ağırlık vereceğiz. Bir yıllık, 5 yıllık değil, şehrimiz için 50 yıllık hatta mümkünse 100 yıllık bir planlama yapacağız. Ömrümüz yetmese bile bizden sonrakilerin bu yolda yürümeleri, medeniyetimiz için büyük kazanç olacaktır" dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde önemli bir başarı hedeflediklerini belirtti

"SEÇİMLERE HAZIRIZ"
Yazıcı’nın ardından kürsüye gelen AK Parti Bursa İl Seçim Koordinasyon Merkezi ve İl Teşkilat Başkanı Abdullah Duman ise, 30 Mart yerel seçimleri için çok yönlü olarak çalıştıklarını ve her anlamda hazır olduklarını söyledi.

Bursa’da seçimlere giderken bütün planlamaların yapıldığını hatırlatan Duman, "Yıldırım Belediye Başkan Adayımız İsmail Hakkı Edebali bu önemli misyonu öncesinde Bursa Teşkilat Başkanımızdı. 2011 seçimleri esnasında çıtayı öyle yükseklere çıkardı ki, AK Parti Genel Merkezi tarafından örnek alındı. Bize de miras kalan bu başarı işimizi zora soktu. Çünkü değerli başkanımızın başarısını geçmeyi bırakın, aynı seviyeyi yakalamak bile güç. Kendisini örnek alarak bizler de var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

GELECEĞE YÖN VERECEK BEYANNAME
Duman’ın konuşmasının ardından salonu dolduran vatandaşların alkışlarıyla kürsüye çıkan AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali ise kendisinin ve ekibinin yerel yönetim vizyonu temel kavramının, gelecek nesillere yıkımı değil, büyük bir medeniyet tasavvurunu miras bırakmak olduğunu söyledi.

AK Parti Adayı Edebali, "Biz şehirleri, şehirlerden de medeniyeti inşa etmiş bir geleneğin temsilcisiyiz. Önümüzdeki dönemde dirilişe ağırlık vereceğiz. Bir yıllık, 5 yıllık değil, şehrimiz için 50 yıllık hatta mümkünse 100 yıllık bir planlama yapacağız. Şeyh Edebali’nin; İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözü rehberimiz olacak. Ömrümüz yetmese bile bizden sonrakilerin bu yolda yürümeleri, medeniyetimiz için büyük kazanç olacaktır" dedi.

Edebali’nin Seçim Beyannamesi’ni açıklamasının ardından İlçe Belediye Meclisi Üyeliği için aday gösterilen 45 kişi adları tek tek okunarak sahneye çağrıldı. Gecenin en coşkulu anları ise Başkan Adayı Edebali ve meclis üyesi adaylarının hep birlikte sahnede biraraya gelip ellerini kaldırırak salondakileri selamları sırasında yaşandı.

BMKM'deki geceye AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti Bursa İl Seçim Koordinasyon Merkezi ve İl Teşkilat Başkanı Abdullah Duman, Mali ve İdari İşler Başkanı Asım Amil, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcıları Yaşar Elmas, Remzi Yeprem ve Hikmet Aydoğdu ile ilçe teşkilatı yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA